Το EuroLeague Greek Fantasy Challenge στο Sportdog.gr συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και σήμερα ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής και καλό είναι πριν φτάξετε την ομάδα σας να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο.

Οι απουσίες της τελευταίας στιγμής δεν είναι προβλέψιμες, αλλά πριν επεξεργαστείτε την fantasy ομάδα σας για τη νέα αγωνιστική θα πρέπει να ξέρει ποιοι παίκτες απουσιάζουν σίγουρα, αλλά και να δείτε τις επιστροφές και τους αμφίβολους.

Δείτε όλους τους τραυματισμούς και τις απουσίες και ενημερώστε τις ομάδες σας στο EuroLeague Fantasy Challenge!

Άλμπα Βερολίνου: Αμφίβολοι δίνονται οι φόργουορντ Ολίντε και Προσίντα. Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο γκαρντ Σαμάρ. Ο Μάρκους Έρικσον θα επιστρέψει το 2024.

Αναντολού Εφές: Παραμένουν εκτός ο Γουίλ Κλάιμπερν, ο γκαρντ Οζντεμίρογλου, ο Ερκάν Γιλμάζ, ο φόργουορντ Ντέρεκ Γουίλις,  ο σέντερ Τίμπορ Πλάις.

Μονακό: Δεν είναι διαθέσιμος ο γκαρντ Τζόρνταν Λόιντ και ερωτηματικό ο Τάρπεϊ.

Μπασκόνια: Δεν έχει απουσίες.

Ερυθρός Αστέρας: Μπορεί να αγωνιστεί πλέον  σέντερ Γκιλέπσι, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Λούκα Μίτροβιτς. Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα είναι μακροχρόνια απών.

Αρμάνι Μιλάνο: Παραμένει εκτός ο Νίκολα Μίροτιτς. ο Μάντο Λο, ο Σάβον Σιλντς και ο Ρίτσι.  Απέκτησε τον γκαρντ Νέιπερ και μπορεί να αγωνιστεί. Αμφίβολοι είναι οι γκαρντ Φλακαντόρι και Μπαρόν.

Μπαρτσελόνα: Λείπει καιρό ο Μάικλ Καϊσέδο. Αμφίβολος ξανά ο Αμπρίνες.

Μπάγερν Μονάχου:  Αμφίβολος δίνεται ο Ιμπάκα.

Φενερμπαχτσέ: Αμφίβολος δίνεται ο Ντόρσεϊ. Λείπουν καιρό ο γκαρντ Νέτο και ο φόργουορντ Μπιρσέν

Βιλερμπάν: Ούτε τώρα ο Νάντο Ντε Κολό.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αμφίβολος είναι ο γκαρντ Μπόλντγουιν και ο σέντερ Νίμπο.

Ολυμπιακός: Εχει δικαίωμα συμμετοχής πλέον ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Γουόκαπ.

Παναθηναϊκός: Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παρτιζάν: Εκτός είναι σίγουρα ο γκαρντ Αβράμοβιτς. Αμφίβολοι δίνονται οι φόργουορντ ΛεΝτέι, Τριφούνοβιτς και ο σέντερ Σμαΐλαγκιτς

Ρεάλ Μαδρίτης: Ερωτηματικά είναι οι φόργουορντ ΝτεκΧεζόνια και Ρούντι. Παραμένει εδώ και καιρό εκτός ο φόργουορντ Γιαμπουσέλε.

Βαλένθια: Γεμάτο το απουσιολόγιο αφού εκτός είναι οι γκαρντ ΓιόβιτςΧάρπερ, οι φόργουορντ Οτζελέγε, Κλαβέρ και ο σέντερ Ίνγκλις.

Βίρτους Μπολόνια: Μοναδική απουσία ο Τζόρνταν Μίκι.

Ζαλγκίρις Κάουνας: Μοναδική απώλεια ο φόργουορντ Μπουτκεβίτσιους.