Facebook Pixel Μπασκόνια - Παναθηναϊκός: Νέα σφαγή του Παναθηναϊκού; Η φάση στα 34’’ με Σεντεκέρσκις που θα συζητηθεί (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-01-04 10:22:00

Νέα σφαγή του Παναθηναϊκού; Η φάση στα 34’’ με Σεντεκέρσκις που θα συζητηθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Δείτε τη φάση που ελάχιστοι είδαν και σχολίασαν από το παιχνίδι των Πράσινων στη Βιτόρια. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ο Παναθηναϊκός έκανε ποδαρικό με το αριστερό στην Euroleague, καθώς στο πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας έχασε στη Βιτόρια από την Μπασκόνια με 75-73 για την 18η αγωνιστική.

Οι πράσινοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μέχρι και με 17 πόντους διαφορά, αλλά τα θαλάσσωσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη χάρη σε ένα καλάθι του ΜακΙντάιρ σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη.

Ομως, σε μια φάση, 34 δευτερόλεπτα πριν μπει το νικητήριο σουτ, ο Ναν είχε αστοχήσει και ο Τάντας Σεντεκέρσκις που πήρε το ριμπάουντ έφτασε μέχρι την γραμμή, αλλά δεν είναι βέβαιο αν την πατάει ή όχι.

Οι διαιτητές δεν έδειξαν κάτι, οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Εργκίν Αταμάν δεν διαμαρτυρήθηκαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με τον Ναν να αστοχεί ξανά και μετά ο Αμερικανός άσος της Μπασκόνια να δίνει τη νίκη στους Βάσκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για ΠΑΟ: Οι δύο λόγοι της "αυτοκτονίας" - Σταμάτησε να παίζει μπάσκετ - Το… παράκανε με το 1vs5!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags