Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Ναν έδωσε επίθεση 20 δευτερόλεπτων στη Μπασκόνια αντί για 7 (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-01-04 10:42:00

Ο Ναν έδωσε επίθεση 20 δευτερόλεπτων στη Μπασκόνια αντί για 7 (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο μοιραίος του Παναθηναϊκού στη Βιτόρια κάνοντας μερικές απερίσκεπτες ενέργειες στο φινάλε του ματς, όπου και κρίθηκε ο νικητής.

 

Ο Παναθηναϊκός έχασε στο πρώτο του παιχνίδι στο 2024 στην Euroleague, αφού για την 18η αγωνιστική της διοργάνωσης πήγε στη Βιτόρια να αντιμετωπίσει την Μπασκόνια και έχασε με 75-73.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε πάρει διαφορά μέχρι και +17, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο... κατέρρευσε με τον Τσίμα Μονέκε να κάνει πράγματα και θαύματα και τον ΜακΙντιάιρ να ρίχνει την τελευταία μαχαιριά σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη.

Ομως, πριν το νικητήριο σουτ των Βάσκων, ο Κέντρικ Ναν πήρε τις δύο τελευταίες επιθέσεις του τριφυλλιού και ειδικά στη δεύτερη έκανε μια απερίσκεπτη ενέργεια.

Ο Παναθηναϊκός είχε την μπάλα δικιά του και ο πρώην NBAer σούταρε 21,7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ενώ απέμεναν ακόμα 14'' στο ρολόι για τους πράσινους και θα έπρεπε να τα εξαντλήσει. Ο Ναν αστόχησε και η Μπασκόνια εκδήλωσε επίθεση με 19,3 δευτερόλεπτα να απομένουν για το φινάλε του ματς.

Δείτε τη φάση στο βίντεο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για ΠΑΟ: Οι δύο λόγοι της "αυτοκτονίας" - Σταμάτησε να παίζει μπάσκετ - Το… παράκανε με το 1vs5!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags