Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η καθοριστική φάση με το αντιαθλητικό στον Σλούκα που έκρινε το παιχνίδι - "Πέμπτο ματς που ο ΠΑΟ ηττάται έτσι..."
Μπάσκετ
| 2024-01-04 13:40:00

Η καθοριστική φάση με το αντιαθλητικό στον Σλούκα που έκρινε το παιχνίδι - "Πέμπτο ματς που ο ΠΑΟ ηττάται έτσι..."

Sportdog Team

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας του Παναθηναϊκού AKTOR από την Μπασκόνια.

Στην πικρία που αφήνει στον Παναθηναϊκό AKTOR η κατάληξη του χθεσινού αγώνα με την Μπασκόνια αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Καλύτερα να χάσεις με δέκα πόντους, παρά όπως έχασε χθες ο Παναθηναϊκός. Είναι το πέμπτο ματς που ηττάται στις λεπτομέρειες και το χάνει μέσα από τα χέρια του, μετά από αυτά με Ολυμπιακό, Μακάμπι, Παρτιζάν και Εφές», τόνισε.

«Για 25 λεπτά έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι μέσα από την άμυνά του, αλλά στο τέλος δεν λειτούργησε ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά. Ο Παναθηναϊκός πήγε υπερβολικά σε παιχνίδι απομόνωσης με τον Ναν στο τέλος, ενώ δεν πήρε πράγματα από τους ψηλούς του. Τόσο ο Μήτογλου όσο και ο Λεσόρ έχασαν πολλές μάχες και στο τέλος δεν είχαν αντίδοτο στον Μονέκε. Θεωρώ πως έπρεπε να παίξει περισσότερο ο Αντετοκούνμπο, γιατί έδωσε περισσότερα από τους άλλους ψηλούς», πρόσθεσε.

Όσο για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Βαλένθια; «Είναι απίθανο να παίξει με τη Βαλένθια. Έχει τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό, χτύπησε στη φάση που έκλεψε και κέρδισε αντιαθλητικό. Εκεί ο Παναθηναϊκός αντί να πάρει τέσσερις πόντους πήρε μόνο έναν και το πλήρωσε στο τέλος».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα σφαγή του Παναθηναϊκού; Η φάση στα 34’’ με Σεντεκέρσκις που θα συζητηθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags