Τη δυνατότητα να αποκτήσει προβάδισμα για μια θέση στα playoffs με νίκη απόψε επί της Μονακό στο ΣΕΦ (21:15) έχει ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός έχει μια ευκαιρία να κάνει για πρώτη φορά φέτος τέσσερις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα και να εδραιωθεί στην εξάδα. Καλό θα ήταν να υπερκαλύψει, αν μπορεί, και το -8 του πρώτου γύρου, αλλά το βασικό ζητούμενο είναι η νίκη», ανέφερε.

«Το παιχνίδι είναι πολύ πιο δύσκολο από αυτό της Τρίτης, γιατί η Μονακό είναι πολύ δυνατή ομάδα και ερχόμενη από ήττα από τη Μακάμπι θα θέλει να αντιδράσει. Πιστεύω πως ο τρόπος που κινδύνεψε ο Ολυμπιακός να χάσει την Τρίτη από την Αρμάνι Μιλάνο θα τον διατηρήσει σε εγρήγορση.

Η Μονακό έχει τόσο ταλέντο που όσο καλή άμυνα και να παίξεις θα βρει τρόπο να σου βάλει μίνιμουμ 75 πόντους, οπότε θα πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι καλός και στην επίθεσή του, πέρα από την άμυνα όπου φέτος είναι αρκετά σταθερός και αξιόπιστος», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσουκαλάς: "Μαρινάκη δεν πάει άλλο, φέρε 5 παικταράδες - Ποιος θα έρθει αν φύγει ο πρόεδρος; - Όχι Γιοβάνοβιτς"!