«Κάτι θα αλλάξουμε στο Final Four και στον τελικό θα πάρουμε τον τίτλο», δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπασκόνια σε ερώτηση για το τι θα άλλαζε στην τελευταία φάση που έκρινε το ματς. Η τοποθέτηση του Τούρκου τεχνικού σήκωσε πολλή συζήτηση, αλλά ο Αταμάν την τελευταία φορά που είχε υποσχεθεί κάτι τέτοιο το είχε πετύχει!

Μεταφερόμαστε στις 28 Απριλίου 2022, όταν η τότε πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές πέρασε την Αρμάνι Μιλάνο στα playoffs και προκρίθηκε στο Final-4. Τότε ο κόουτς του Παναθηναϊκού είχε αναφέρει πως η ομάδα του θα σηκώσει την Euroleague και με τις νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης το όνειρο είχε γίνει πραγματικότητα.

Τότε είχε τονίσει χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, για τους παίκτες μου και ιδιαίτερα για την Αναντολού Εφές, γιατί αξίζει να βρίσκεται και πάλι στο Final Four. Δύο ακόμα παιχνίδια έμειναν για τον τίτλο. Είπα την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα τον κερδίσουμε ξανά! Τώρα όλοι βλέπουν ότι είμαστε στο Final Four και θα δουν να κερδίσουμε ξανά τη Euroleague».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη... βόμβα από Ντράγκιτς - "Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι..."