Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας:
Μπάσκετ
| 2024-01-04 23:52:00

Αυτούς τους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού αποθέωσε ο Μπαρτζώκας - "Η ένταση ήταν για αγώνα των playoffs"

Sportdog Team
Αυτούς τους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού αποθέωσε ο Μπαρτζώκας - "Η ένταση ήταν για αγώνα των playoffs"

Στη δυσκολία της αναμέτρησης κόντρα στη Μονακό στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Έλληνας τεχνικός, όπου στάθηκε στις εμφανίσεις τριών παικτών του.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τη Μονακό ο Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης, ενώ στάθηκε στις εμφανίσεις των ΜακΚίσικ, Κάνααν και Φαλ.

"Θα συμφωνήσω με τον Σάσα Ομπράντοβιτς. Η ένταση ήταν για ένα τυπικό παιχνίδι των playoffs. Καταφέραμε να κερδίσουμε. Δεν ήταν εύκολο όταν οι αντίπαλοί μας είχαν 14 επιθετικά ριμπάουντ. Ακόμα και με αυτό το πρόβλημα, καταφέραμε να νικήσουμε. Δείξαμε χαρακτήρα.

Συγχαρητήρια στα παιδία, παρότι δεν είχαμε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα. Δεν είναι εύκολο να νικήσει τη Μονακό, που τώρα, αυτήν τη στιγμή, νομίζω είναι στο top-3 της Ευρώπης. Ο Σακίλ Μακίσικ επιστρέφει στον παλιό καλό εαυτό του και είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ο Αϊζέια Κάναν ήταν σημαντικός, ο Άλεκ Πίτερς επίσης και φυσικά αυτό που έκανε ο Μουσταφά Φαλ. Όλοι συνεισέφεραν σε μία νίκη που εκτιμώ πολύ", είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε "μηχανάκι" ο Αλμέιδα! Παίζει απ’την άμυνα μέχρι την επίθεση - Έδωσε απάντηση για Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags