Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μάικ Τζέιμς: Φουλ για 4αδα ο Ολυμπιακός - Γι’ αυτό έλειπε ο ΜακΚίσικ - Έπεσαν οι γέφυρες για Τζέιμς, στον… δρόμο για ΣΕΦ
Μπάσκετ
| 2024-01-05 00:16:00

Φουλ για 4αδα ο Ολυμπιακός - Γι’ αυτό έλειπε ο ΜακΚίσικ - Έπεσαν οι γέφυρες για Τζέιμς, στον… δρόμο για ΣΕΦ!

του Pick n' Scroll

Το πλεονέκτημα έδρας και η μεταγραφή-βόμβα του Μάικ! Στο Λιμάνι πανηγήρισαν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία  ομάδα Final Four, είδες του Κάνααν-ΜακΚίσικ να... καθαρίζουν στο παρκέ και τον κόσμο να "υποδέχεται" από τώρα τον πρώην σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού...
 

Ματσάρα έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Ολυμπιακό να κόβει το νήμα και πλέον να του ανοίγει η όρεξη για τα καλά για την είσοδο στην τετράδα. Κάτι, που θα σημάνει και πλεονέκτημα της έδρας.

Η Μονακό για το μεγαλύτερο διάστημα είχε το πάνω χέρι, αξιοποιώντας δύο πράγματα: την υπεροπλία της στα ριμπάουντ καθώς και την εξαιρετική απόδοση του Μαμ Τζαϊτέ. Ενός σέντερ, που έπαιζε ελάχιστα μέχρι χθες, αλλά που τον εμφάνισε στο ΣΕΦ ο Σάσα Ομπράντοβιτς και δεν ήθελε και πολύ να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό. Το φινάλε, όμως, είναι εκείνο, που πάντα μετράει. Και οι Πειραιώτες, όπως και την Τρίτη με την Αρμάνι, έτσι και πριν από λίγο βρήκαν την λύση. Και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο: με τρίποντο. Με την Αρμάνι το είχε βάλει ο Ουίλιαμς-Γκος. Και απέναντι στη Μονακό την παρτίδα καθάρισε ο ΜακΚίσικ. Ο τελευταίος ήταν και εκείνος, που γενικά έδωσε το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό, ώστε να λυγίσει την σκληροτράχηλη Μονακό.

Ο Κάνααν ήταν εξαιρετικός, ο Πίτερς εγγύηση όπως πάντα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονταν κάτι ακόμη για να κατανικήσουν την μεγαλύτερη αθλητικότητα των Μονεγάσκων. Και το κάτι παραπάνω το βρήκαν από τον ΜακΚίσικ, ο οποίος και έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Για καιρό ο Αμερικάνος είχε προβλήματα με τραυματισμό και έλειψε στον Ολυμπιακό. Τώρα, όμως, είναι πάλι πίσω και δίνει τις λύσεις, που δεν υπήρχαν, κυρίως με την μεγάλη του αθλητικότητα και την ικανότητά του να απειλεί: είτε με τρίποντο, είτε κυρίως με διείσδυση καθώς και στο ανοιχτό γήπεδο.

Ο Μάικ Τζέιμς χειροκροτήθηκε από τους Ολυμπιακούς, αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει απέναντί τους. Δεν αποκλείεται, όμως, το καλοκαίρι να τον δούμε με τα «ερυθρόλευκα» της ομάδας του Πειραιά, καθώς λήγει το συμβόλαιό του με τη Μονακό. Ηδη έχουν πέσει γέφυρες και άλλωστε και το καλοκαίρι, που μας πέρασε, υπήρχαν επαφές.

Τώρα ο Ολυμπιακός μετά τη νέα του νίκη παίρνει ανάσα για να πάει στα Λιόσια και να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και παράλληλα θα φουλάρει τις μηχανές για μία ακόμη διαβολοβδομάδα, που στο μενού έχει ισπανικές μάχες: με Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια εκτός έδρας. Αν πάρει το ένα από τα δύο παιχνίδια η ομάδα του Πειραιά, θα είναι ικανοποιημένη. Αν πάρει και τα δύο, ποιος την πιάνει από κει και πέρα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για Ολυμπιακό: Τώρα, μπορεί να γίνει ξανά ομάδα F4 - Αναγέννηση ΜακΚίσικ σε δύσκολες συνθήκες (Vid) 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags