Facebook Pixel Βαλένθια - Παναθηναϊκός: Συρίγος για ΠΑΟ και διαιτησία - Διαλύουν την Ευρωλίγκα, θα γίνει τσίρκο - Θα πήγαινε... πετώντας ο Γιαννακόπουλος!
Μπάσκετ
| 2024-01-06 00:36:00

Συρίγος για ΠΑΟ και διαιτησία: Διαλύουν την Ευρωλίγκα, θα γίνει τσίρκο - Θα πήγαινε... πετώντας ο Γιαννακόπουλος!

Γιώργος Συρίγος
Ο Γιώργος Συρίγος αναλύει τη Euroleague στο sportdog.gr

Δείτε τη φάση έκτρωμα που εξόργισε και τον Συρίγο! Σπάνια σχολιάζει τις αποφάσεις των διαιτητών, αλλά αυτό που είδαμε (και) στη Μαδρίτη, είναι ξεκάθαρα φαρσοκωμωδία...

Ο Γιώργος Συρίγος σχολιάζει στο Sportdog.gr τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού που… πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα (που αυτός έχασε προχθές) τους Ισπανούς, στέκεται στην αντίδραση του Βιλντόσα, αλλά και στον απίθανο κανονισμό διαιτησίας που… διαλύει την Ευρωλίγκα!

Προφανώς αναφέρεται σε ένα εξώφθαλμο επιθετικό φάουλ στον Γκραντ (δείτε παρακάτω το ΒΙΝΤΕΟ) το οποίο οι διαιτητές το είδαν στο βίντεο, αλλά δεν μπορούσαν να το σφυρίξουν!

Αν λοιπόν έχανε το Τριφύλλι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (που έκανε λόγο για… μαφία Μποντιρόγκα) θα είχε απόλυτο δίκιο να πάει να διαμαρτυρηθείς πετώντας.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσπασε την κατάρα, μπαίνει 4αδα ο ΠΑΟ - "Σκάει" και μεταγραφή για F4 - Έγινε... Σλούκας ο Βιλντόσα! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags