Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τελειώνουν οι ευκαιρίες για άσο του ΠΑΟ - "Μάτια" σε Τζεκίρι από ΤΣΣΚΑ - Φέρνει παίκτη για... εκτόξευση
Μπάσκετ
| 2024-01-06 23:31:00

Τελειώνουν οι ευκαιρίες για άσο του ΠΑΟ - "Μάτια" σε Τζεκίρι από ΤΣΣΚΑ - Φέρνει παίκτη για... εκτόξευση

του Pick n' Scroll
Τελειώνουν οι ευκαιρίες για άσο του ΠΑΟ - "Μάτια" σε Τζεκίρι από ΤΣΣΚΑ - Φέρνει παίκτη για... εκτόξευση

Ποιος κινδυνεύει να ακολουθήσει τον Γκάι στην έξοδο. Οι Πράσινοι βλέπουν τη φετινή επένδυση να δικαιώνεται, ονειρεύονται μεγάλη πορεία στη Euroleague και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε μεταγραφή για να ενισχυθούν.

Ο Παναθηναϊκός ζει πολύ όμορφες στιγμές καθώς εκεί, όπου μέχρι πέρυσι πάλευε στις τελευταίες θέσεις της Ευρωλίγκας, τώρα είναι στις πρώτες. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε από τα μέσα σχεδόν της περυσινής χρονιάς να αλλάξει κατεύθυνση και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κάνει την ομάδα του να πετάει. Εχει ρίξει πολλά χρήματα, έχει πάρει παίκτες και προπονητή από το πάνω ράφι και λίγο αφότου ξεκίνησε το 2024 βλέπει τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Ευρωλίγκας.

Όπως λέει ο Αταμάν, στόχος είναι η κορυφή της διοργάνωσης και για αυτό παλεύουν και θα παλέψουν ακόμη περισσότερο οι «πράσινοι». Ο κόσμος της ομάδας είναι ενθουσιασμένος, ο χρόνος δουλεύει για αυτήν.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλό ρόστερ, αλλά πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Σε λίγες μέρες θα επιστρέψει ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Τούρκος προπονητής θα τρίβει τα χέρια του, ενώ πάντα είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο απόκτησης ψηλού.

Ο Λεσόρ τα πηγαίνει περίφημα, το ίδιο και ο Κώστας Αντετοκούνμπο ως αναπληρωματικός, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Ο Πολωνός έχει πάρει μέχρι τώρα ευκαιρίες, αλλά δεν έχει καταφέρει να τις αξιοποιήσει. Και με δύο σέντερ είναι δύσκολο να προχωρήσει μία ομάδα, που θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος.

Ετσι τα μάτια στην αγορά είναι πάντα ανοιχτά. Και στην αγορά της Ευρώπης και στην αγορά της Αμερικής. Και μόλις βρεθεί πολύ καλή περίπτωση, τότε το πιο πιθανό είναι να υπάρξει η σχετική κινητοποίηση από τον εξάστερο. Ενας παίκτης, δηλαδή, σαν τον Τζεκίρι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή τον Οστιν Ουάιλι, που κάνει εξαιρετική σεζόν με την Τόφας, η οποία προ ημερών ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ.

 

Ο Παναθηναϊκός σημειώνουμε όπως και καμία ομάδα της Ευρωλίγκας δεν μπορεί πλέον να πάρει παίκτη από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας. Η σχετική προθεσμία έληξε την Δευτέρα, που μας πέρασε.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ταβάνι στα όνειρά του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει και θα κάνει τα πάντα για να δει αυτά τα όνειρα να εκπληρώνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για ΠΑΟ και διαιτησία: Διαλύουν την Ευρωλίγκα, θα γίνει τσίρκο - Θα πήγαινε... πετώντας ο Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags