Facebook Pixel ’’Επίθεση’’ Τρινκέρι σε Πάκερ για την απόλυση του Ποτσέκο!
Μπάσκετ
| 2024-01-09 01:00:00

’’Επίθεση’’ Τρινκέρι σε Πάρκερ για την απόλυση του Ποτσέκο!

’’Επίθεση’’ Τρινκέρι σε Πάρκερ για την απόλυση του Ποτσέκο!

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις δεν άφησε ασχολίαστα όσα δήλωσε ο Τόνι Πάρκερ για τον συνάδελφό του, Τζανμάρκο Ποτσέκο.

Ο Αντρέα Τρινκέρι απάντησε στον Τόνι Πάρκερ, για όσα αυτός είχε αναφέρει για την αποπομπή του Τζανμάρκο Ποτσέκο από τον σύλλογο της Βιλερμπάν.

Ο ισχυρός άνδρας της γαλλικής ομάδας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που ηγήθηκε της ομάδας. Γνωρίζαμε για 2-3 εβδομάδες πως δε γινόταν να συνεχιστεί. Καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα δεν παίζει έτσι, είναι αδύνατο να παίξεις τρία παιχνίδια την εβδομάδα με εννέα παίκτες.

Η συμπεριφορά του ήταν αρνητική, είχε δυσκολίες για να δώσει κίνητρο στους παίκτες και στο τέλος σταμάτησαν και εκείνοι να τον πιστεύουν. Αποφάσισε να μη δίνει ευκαιρία στους νέους, δε θέλω προπονητές που το κάνουν αυτό, δεν είναι στη φιλοσοφία μας.

Πάνω από όλα κατάλαβα ότι το παράτησε. Ως ένας ανταγωνιστικός τύπος, είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω. Να τα παρατάς έτσι μετά από 1,5 μήνα. Αλλά έβλεπα ότι δεν θα έφευγε μόνος του, δε θα άφηνε χρήματα».

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Αντρέα Τρινκέρι:

«Πιστεύω ότι ένας σύλλογος μπορεί να πάρει την απόφαση να αλλάξει προπονητή. Έχει αυτό το δικαίωμα. Ταυτόχρονα, πιστεύω ότι το να είσαι κύριος και το να μη λες πράγματα στα μέσα ενημέρωσης μπορεί πάντα να βοηθήσει. Δεν ξέρω την κατάσταση. Δεν ήμουν εκεί.

Αλλά ξέρω ότι μερικές φορές ο τρόπος του Τζανμάρκο Ποτσέκο μπορεί να είναι διχαστικός, γιατί είναι πολύ συναισθηματικός και τα δίνει όλα, και ό,τι και να πω δεν θα είναι το σωστό. Λοιπόν, είναι τέτοιου είδους προπονητής. Αλλά ποτέ δεν είναι καλό να εκθέτεις κάποιον στα Μέσα ενημέρωσης. Είναι κάτι που δεν θα έκανα, αλλά δεν είμαι ιδιοκτήτης ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags