Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απόφαση Αταμάν για μεταγραφή - "Βλέπει" πρώην του Ολυμπιακού - Έκπληξη με αντι-Βιλντόζα
Μπάσκετ
| 2024-01-08 23:17:00

Απόφαση Αταμάν για μεταγραφή - "Βλέπει" πρώην του Ολυμπιακού - Έκπληξη με αντι-Βιλντόζα

του Pick n' Scroll
Απόφαση Αταμάν για μεταγραφή - "Βλέπει" πρώην του Ολυμπιακού - Έκπληξη με αντι-Βιλντόζα

Τα δεδομένα για τους Πράσινους και πώς θα πάνε σε έξτρα κίνηση. Ποιος πρώην άσος του Ολυμπιακού κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα να καταλήξει στον "εκλεκτό".

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με Εφές και Μονακό στο ΟΑΚΑ, αλλά παράλληλα έχει μπροστά του και την ατυχία. Πρώτα ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που είχε τεθεί νοκ-άουτ, ακολούθησε ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ και τώρα ήρθε η σειρά του Λούκα Βιλντόζα να μπει στο περιθώριο. Οι «πράσινοι» μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν εξαιρετικά, που να μην είχαν δηλαδή και τις σοβαρές ατυχίες, που έχουν.

Ο Χουάντσο ως γνωστόν έχει επανέλθει, ο Παπαπέτρου είναι να γυρίσει στο παιχνίδι της Κυριακής με το Λαύριο, ο Βιλντόζα θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός. Αν δουν οι «πράσινοι» ότι μπορεί να χάσει και το φάιναλ-έιτ του Κυπέλλου, τότε είναι πιθανό να πάρουν παίκτη. Κάτι, που είπε μέσες άκρες και ο Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του για το παιχνίδι της Τρίτης (9/1) με την Εφές.

Παίκτη από την Ευρωλίγκα δεν μπορεί να πάρει ο Παναθηναϊκός, καθώς έχει λήξει η σχετική προθεσμία. Μπορεί, όμως, να πάρει από το Eurocup ή το Τσάμπιονς Λιγκ ή από το ΝΒΑ. Γενικά από όπου θέλει, εκτός από την Ευρωλίγκα.

Προφανώς αν πάει να κάνει κίνηση το «τριφύλλι» θα πάει σε παίκτη, που γνωρίζει τι εστί Ευρώπη. Να μην χρειάζεται, δηλαδή, καθημερινά και απανωτά μαθήματα για το τι σημαίνει Ευρωλίγκα.

Στην χώρα του την Τουρκία ίσως βρει κάποιον τέτοιον ο Αταμάν αφού εκεί υπάρχουν πολλά και καλά γκαρντ από την αμερικάνικη αγορά. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας λογικά θα έχει ξεκαθαρίσει αυτό το κομμάτι.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο προς το τέλος του μήνα να πάει και για ψηλό. Στις 7 Φλεβάρη είναι η λήξη της οριστικής προθεσμίας για μεταγραφές στην Ευρωλίγκα και αν ο Μπαλτσερόφσκι συνεχίζει να μην βοηθάει, τότε ο εξάστερος είναι πιθανό να πάει να ενισχυθεί στη φροντ-λάιν. Ο παλιός σέντερ του Ολυμπιακού, Κεμ Μπιρτς, συνεχίζει να παραμένει χωρίς ομάδα, αλλά με τα χρήματα, που δίνει γενικά ο Παναθηναϊκός, δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να βρει έναν συμπληρωματικό ψηλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις! Φεύγει ή μένει ο Μπαλτσερόφσκι; - Αυτούς "κοιτάζουν" στις ΗΠΑ Ολυμπιακός και ΠΑΟ (Audio)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags