Facebook Pixel Ντούσκο Ιβάνοβιτς: Ξεκάθαρος ο Ιβάνοβιτς ενόψει Ολυμπιακού - "Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη - Δύσκολα τον αντιμετωπίζεις"
Μπάσκετ
| 2024-01-11 19:38:00

Ξεκάθαρος ο Ιβάνοβιτς ενόψει Ολυμπιακού - "Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη - Δύσκολα τον αντιμετωπίζεις"

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Ιβάνοβιτς ενόψει Ολυμπιακού - "Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη - Δύσκολα τον αντιμετωπίζεις"

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα της Μπασκόνια με τους Ερυθρόλευκους έκανε ο τεχνικός των Βάσκων, όπου και στάθηκε στην ποιότητα των Πειραιωτών και στη δύσκολη αντιμετώπισή τους.

Ντούσκο Ιβάνοβιτς: Δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Μπασκόνια έχει την Παρασκευή (12/1) ο Ολυμπιακός, με τον τεχνικό των Βάσκων να κάνει δηλώσεις και να μιλάει για ακόμα μια φορά με τα καλύτερα λόγια για τους Ερυθρόλευκους, σημειώνοντας ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν όταν είναι πλήρεις.

«Πρέπει σίγουρα να παίξουμε με περισσότερο υπομονή και να έχουμε καθαρό μυαλό. Να παίξουμε στην επαφή, με περισσότερο δυναμισμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο. Ο Ολυμπιακός είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει σουτέρ, μπορούν να παίξουν από μέσα με τους ψηλούς τους παίρνουν επιθετικά ριμπάουντ.

Γενικά είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, τώρα που ειδικά είναι πλήρεις. Οι δύο πόιντ γκαρντ τους παίζουν πολύ καλύτερα και αν θέλουμε να τους κερδίσουμε, δεν μπορούμε να έχουμε τόσα σκαμπανεβάσματα όπως στο προηγούμενο παιχνίδι μας. Όταν βγαίνω εκεί έξω, πιστεύω πως η ομάδα μας θα τα καταφέρει και θα τους κερδίσει όλους. Δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι μπροστά. Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ την φιλοσοφία μου», είπε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανταρσία" στον Ολυμπιακό - Διώχνουν 2 παίκτες, αλλά δεν λύνουν το συμβόλαιο - Ο Κοστίνια "έφαγε" Ανδρούτσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags