Facebook Pixel Euroleague: Έδειξε... σφυγμό Αστέρας - Μεγάλο διπλό στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι με πρωταγωνιστή Γκιεντράιτις (Hls)
Μπάσκετ
| 2024-01-11 23:54:00

Έδειξε... σφυγμό ο Αστέρας - Μεγάλο διπλό στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι με πρωταγωνιστή Γκιεντράιτις (Hls)

Sportdog Team

Με σπουδαίο «διπλό» στο Μιλάνο επέστρεψε στις νίκες ο Ερυθρός Αστέρας, μετά τη... σφαλιάρα που δέχθηκε από τη Βιλερμπάν.

Euroleague: Με σπουδαίο «διπλό» στο Μιλάνο επέστρεψε στις νίκες ο Ερυθρός Αστέρας, μετά τη... σφαλιάρα που δέχθηκε από τη Βιλερμπάν. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πέρασε νικηφόρα με 76-62 από την έδρα της Αρμάνι, για την 21η αγωνιστική της Euroleague, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 9-12 και υποχρεώνοντας τους Ιταλούς στη δωδέκατη ήττα τους. 

Η διάρκεια των Σέρβων σε άμυνα και επίθεση στο πρώτο ημίχρονο, τους χάρισε μία διαφορά ασφαλείας 16 πόντων στο 20΄ (31-47) και τους βοήθησε να μετατρέψουν σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Πρώτος σκόρερ των νικητών με 22 πόντους ο Ρόκας Γκιεντράιτις, ενώ από την Αρμάνι ξεχώρισε ο Τζιορντάνο Μπορτολάνι με 14. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν θα ερχόταν με Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ ο… Ματεράτσι του Μοντέλα - Γι’ αυτό "έδιωξε" τον Ακαϊντίν ο Μπράνκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags