Facebook Pixel Καμία βελτίωση ο Ολυμπιακός, πρόβλημα χημείας - Πρέπει να το γυρίσει ο Μπαρτζώκας - Απόφαση για μεταγραφή!
Μπάσκετ
| 2024-01-13 00:07:00

Καμία βελτίωση ο Ολυμπιακός, πρόβλημα χημείας - Πρέπει να το γυρίσει ο Μπαρτζώκας - Απόφαση για μεταγραφή!

του Pick n' Scroll

Τα... μαύρα χάλια στη Μπασκόνια και η εξαίρεση με ΠΑΟ. Οι Πειραιώτες έχασαν με κάτω τα χέρια ξανά στην Ισπανία και πλέον υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα στην ομάδα. Η εικόνα των παικτών και τι πρέπει να αλλάξει άμεσα...

Ο Ολυμπιακός έχασε την Τετάρτη από την Μπαρτσελόνα και πήγε στην Βιτόρια για το παιχνίδι με την Μπασκόνια για να ρεφάρει. Τελικώς όχι μόνο αυτό δεν έκανε, αλλά έχασε πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το τελικό 80-69. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες είχαν τα μαύρα τους τα χάλια με την διαφορά κάποια στιγμή να αγγίζει τους 20 πόντους. Ο Ολυμπιακός μετά από αυτή την ήττα χάνει την επαφή με το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ αρχίζει να κινδυνεύει και για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Ειδικά αν συνεχίσει να παίζει όπως χθες.

Η ήττα και η εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Βιτόρια δεν είναι θέμα ατομικό. Δεν είναι ότι δεν έπαιξε καλά ο ένας ή ο άλλος παίκτης. Είναι ομαδικό. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες δεν ήξεραν που πατούσαν και που βρισκόντουσαν.

Ολοι βλέπουν ότι η χημεία της ομάδας δεν είναι ιδανική, αφού κυρίως δεν υπάρχει ένα γκαρντ με έντονη προσωπικότητα, αλλά ειδικά η ήττα από την Μπασκόνια δεν έχει να κάνει με αυτό. Ο Ολυμπιακός κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε μία ομάδα χωρίς συνοχή και νεύρο. Σαν μία ομάδα, που μαζεύτηκε πριν από πέντε μέρες για πρώτη φορά και μπήκε να παίξει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι.

Μετά και την ήττα από τους Βάσκους δεν έρχεται η καταστροφή για τον Ολυμπιακό. Όμως ο μεγάλος προβληματισμός έχει να κάνει με την απόδοση του, καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή βελτίωση. Οι Πειραιώτες από την αρχή της χρονιάς παίζουν ένα μέτριο μπάσκετ με ελάχιστες εξαιρέσεις. Μία από αυτές τις εξαιρέσεις είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ με τον Παναθηναϊκό, εκεί, όπου είχαν διαλύσει τους «πράσινους». Από κει και πέρα κινούνται στη μετριότητα. Και είναι κάπως ψηλά στη βαθμολογία, γιατί είναι ο Ολυμπιακός, μία ομάδα, δηλαδή, με βάσεις από τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο ότι χθες συμπληρώθηκαν έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος από τις ισπανικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει γίνει η χαρά των «ταυρομάχων» και αυτό δεν του ταιριάζει με τίποτα.

Ολοι περιμένουν να δουν αν μπορεί να γυρίσει η κατάσταση και τι θα κάνει ο Μπαρτζώκας. Και αν επίσης θα γίνει μία ακόμη μεταγραφή στα γκαρντ, εκεί, όπου ξεκάθαρα όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές λείπει ένας Σλούκας, ένας Ναν, ένας Λορέντζο Μπράουν.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανησυχεί βλέποντας αυτή την κατάσταση, αλλά έχοντας την προηγούμενη εικόνα της ομάδας του (τα προηγούμενα δύο χρόνια), πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα έρθει η ανάκαμψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να τελειώσουν τα πειράματα με Πετρούσεφ εδώ και τώρα - Ώρα για καθαρές αποφάσεις από Μπαρτζώκα (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags