Facebook Pixel Σούπερ πρόβλεψη! Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Final 4 βλέπει η διοίκηση της Μακάμπι
Μπάσκετ
| 2024-01-13 19:17:00

Σούπερ πρόβλεψη! Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Final 4 βλέπει η διοίκηση της Μακάμπι

Sportdog Team
Σούπερ πρόβλεψη! Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Final 4 βλέπει η διοίκηση της Μακάμπι

Τα κεφάλια της ισραηλινής ομάδας προβλέπουν παρουσία και των δύο Αιωνίων στο μεγάλο ραντεβού της Ευρωλίγκα.

Μία σούπερ πρόβλεψη έκανε η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στον Τύπο της Σερβίας (στη σερβική Telegraf), ο εκ των ιδιοκτητών της «ομάδας του λαού», Ούντι Ρεκανάτι και ο ιστορικός πρόεδρός της, Σιμόν Μιζράχι, αμφότεροι πιστεύουν ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν στο Βερολίνο.

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον λαό της Σερβίας που μας έχουν κάνει να αισθανθούμε εδώ σαν το δεύτερο σπίτι μας. Περνάμε πολύ δύσκολα με όλα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ. Παίξαμε το πρώτο ματς στην Ευρωλίγκα στην έδρα μας και νικήσαμε, αλλά μετά ξέσπασε ο πόλεμος και έπρεπε να βρούμε λύσεις. Πρώτα, αποφασίσαμε ότι η ομάδα θα έπρεπε να μετακομίσει στην Κύπρο, μέχρι να βρούμε μία σταθερή έδρα. Και τότε, ο κύριος Μιζράχι μίλησε με διάφορες χώρες και κατάλαβε ότι η Σερβία θα ήταν το καλύτερο μέρος για εμάς και πως το Βελιγράδι θα είναι το σπίτι μας για τους επόμενους μήνες», είπε αρχικά στην «Telegraf» ο Ούντι Ρεκανάτι.

Αναφορικά με το αν η «ομάδα του λαού» μπορεί να προκριθεί στο Final Four της Ευρωλίγκας: «Όπως έχει πει ο Μιζράχι, πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι δύσκολο να πω. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι μία από τις ομάδες που θα πάει στο Final 4. Επίσης, αν και τη νικήσαμε πρόσφατα και η Βίρτους Μπολόνια είναι μία καλή ομάδα φέτος. Θα θέλαμε πολύ να πάμε και εμείς και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε. Η τέταρτη ομάδα θα έλεγα ότι μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός», ανέφερε σχετικά ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι, με τον Σιμόν Μιζράχι να προσθέτει από την πλευρά του:

«Πιστεύω ότι και ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags