Μετά τον τραυματισμό που τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Λούκα Βιλντόσα έχει να διαχειριστεί και μια δικαστική ήττα, η οποία θα του στοιχίσει 1 εκατομμύριο ευρώ!
Συγκεκριμένα, η πρώην ομάδα του Αργεντινού γκαρντ, η Μπασκόνια, ανακοίνωσε πως δικαιώθηκε από τα δικαστήρια για μη συναινετικό τερματισμό του συμβολαίου του παίκτη, όταν αυτός αποχώρησε για το ΝΒΑ.
Έτσι, ο άσος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να καταβάλει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ στην ομάδα από την Βιτόρια, στην οποία πέρασε σχεδόν έξι χρόνια, προτού μετακομίσει τον Απρίλιο του 2022 στους Μπακς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμία αλλαγή νοοτροπίας ο ΠΑΟ, το χάρισε στην ΑΕΚ - Ξεδιάντροπη "πιστολιά", αλλά η ανακοίνωση δεν λέει τίποτα!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
