Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δάρδαλης-Συρίγος διαφωνούν για τον Ολυμπιακού - Είναι τόσο άσχημη η κατάσταση; - Εξελίξεις με Βεζένκοφ! (Vid)
Μπάσκετ
| 2024-01-16 08:05:00

Δάρδαλης-Συρίγος διαφωνούν για τον Ολυμπιακό - Είναι τόσο άσχημη η κατάσταση; - Εξελίξεις με Βεζένκοφ! (Vid)

Sportdog Team
Δάρδαλης-Συρίγος διαφωνούν για τον Ολυμπιακό - Είναι τόσο άσχημη η κατάσταση; - Εξελίξεις με Βεζένκοφ! (Vid)

Ο ήλιος επιστρέφει και μαζί του ο Γιώργος Συρίγος και ο Ρήγας Δάρδαλης θεωρούν πως ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις νίκες.

Γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο έδειξαν οι δυο ήττες στην Ισπανία, το στοίχημα που πρέπει να κερδίσει ο Μπαρτζώκας και η διαφωνία για το rotation και την επιλογή των παικτών.

Πως ο Παναθηναϊκός πρόλαβε να δημιουργήσει καλή χημεία, οι παίκτες κλειδιά του Ομπράντοβιτς για τον αγώνα με την Παρτίζαν και οι 20.000 όρθιοι στην μεγάλη ανατροπή της Stark Arena απέναντι στην Μακάμπι.

Πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναμόρφωσε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τον Ερυθρό Αστέρα, το άνοιγμα της σερβικής ομοσπονδίας σε νεαρούς ξένους παίκτες και το μακροπρόθεσμο σχέδιο για την… αραβική λίγκα.

Στον επίλογο η απαραίτητη αμερικανική γεύση, με την αγωνία για τις ανταλλαγές να  μεγαλώνει και τους Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ να περιμένουν στη… γωνία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags