Facebook Pixel Ο Γιαννακόπουλος ’’έφτιαξε’’ τον κόσμο του ΠΑΟ - Έτσι θα είναι το ΟΑΚΑ της νέας εποχής! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2024-01-15 19:30:00

Ο Γιαννακόπουλος ’’έφτιαξε’’ τον κόσμο του ΠΑΟ - Έτσι θα είναι το... καταπράσινο ΟΑΚΑ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ο Γιαννακόπουλος ’’έφτιαξε’’ τον κόσμο του ΠΑΟ - Έτσι θα είναι το... καταπράσινο ΟΑΚΑ! (ΦΩΤΟ)

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε μια φωτογραφία, παρουσιάζοντας πώς θα είναι το ΟΑΚΑ μετά την ολοκλήρωση των έργων και οι φίλοι του Τριφυλλιού είναι ήδη στον... 7ο ουρανό.

Ο Παναθηναϊκός έχει γυρίσει σελίδα οριστικά στο μπάσκετ, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όχι μόνο έχει βελτιώσει το αγωνιστικό τμήμα με τις ηχηρές κινήσεις του καλοκαιριού αλλά ταυτόχρονα τρέχει το στρατηγικό πλάνο για ένα ΟΑΚΑ που θα είναι... «Παναθηναϊκή Παραμυθούπολη», όπως ο ίδιος το έχει αποκαλέσει.

Ενέργεις προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ήδη γίνει, με τον φωτισμό του γηπέδου να έχει διαφοροποιηθεί, με την εμπειρία θέασης του αγώνα να είναι επιπέδου... NBA αλλά λείπει κάτι. Τι είναι αυτό; Το χρώμα στις κερκίδες. Αυτό που τόσο πολύ θέλουν οι φίλοι του Τριφυλλιού να δουν: ένα καταπράσινο ΟΑΚΑ. 

Όπως φαίνεται, σε φωτογραφία που ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσίευσε, στα πλάνα του είναι αυτό να συμβεί και το αποτέλεσμα που θα δείτε είναι εντυπωσιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρόστερ για Final Four ο Παναθηναϊκός - Δεν το πήρε ο καλύτερος πέρυσι - Μεταγραφή Ναν και Γουόκαπ" (Vid)

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags