Facebook Pixel Έχει έτοιμο τον αντι-Φαλ ο Μπαρτζώκας - Ψάχνει τον... πραγματικό Μιλουτίνοφ - Απόφαση για μεταγραφή γκαρντ
Μπάσκετ
| 2024-01-16 23:35:00

Έχει έτοιμο τον αντι-Φαλ ο Μπαρτζώκας - Ψάχνει τον... πραγματικό Μιλουτίνοφ - Απόφαση για μεταγραφή γκαρντ

του Pick n' Scroll

Το Plan-b στο Λιμάνι και ο παίκτης που λείπει πραγματικά. Ο κόουτς θεωρεί πως η τεράστια απουσία του Γάλλου σέντερ μπορεί να καλυφθεί, ωστόσο ακόμα δεν έχει κλείσει το ενδεχόμενο μίας νέας κίνησης. Όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ...

Όλα τα είχε ο Ολυμπιακός τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οι σοβαροί τραυματισμοί του έλειπαν. Πηγαίνοντας σε μία πάρα πολύ σημαντική δυάδα αγώνων με Μακάμπι και Παναθηναϊκό η ομάδα του Πειραιά έμαθε ότι ένας από τους καλύτερούς της παίκτες, ο Μουσταφά Φαλ, θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού. Πρόκειται για σοκ για τους Πειραιώτες λίγο πριν από αυτά τα σπουδαία παιχνίδια και με έναν παίκτη, ο οποίος κάνει πολλά και καλά πράγματα στο παρκέ.

Τώρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας τρέχει και δεν φτάνει και μάλλον να λέει και καλά, αφού αποφάσισε πριν από καιρό να πάρει και τρίτο ψηλό, τον Φίλιπ Πετρούσεφ. Και αυτός βέβαια είναι τραυματίας, αλλά πιστεύεται ότι θα παίξει με την Μακάμπι, σίγουρα, πάντως, θα παίξει με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πετρούσεφ δεν είναι κλασικό «5άρι», αλλά μπορεί να υπηρετήσει κάποια πράγματα σε αυτή την θέση. Είναι πολύ ψηλός, έχει καλά τελειώματα, έχει μακριά άκρα. Από την άλλη βασικός σέντερ είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, για τον οποίο το τι μπορεί να προσφέρει είναι γνωστό. Την Δευτέρα στο κακό για τον Ολυμπιακό παιχνίδι με τον Κολοσσό ήταν ο καλύτερος παίκτης, ακόμη, πάντως, στην δεύτερή του θητεία στην ομάδα του λιμανιού δεν έχει εμφανίσει τον πραγματικό του εαυτό. Ισως τώρα, που θα κληθεί να τραβήξει το μεγαλύτερο βάρος να δείξει τι μπορεί να κάνει και να θυμηθεί τις σπουδαίες εμφανίσεις, που έκανε στο Παγκόσμιο με την Σερβία.

Ο Ολυμπιακός είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι με αυτά τα δύο παιχνίδια, που είναι μπροστά του. Αν πάρει το ένα από τα δύο, θα είναι καλά, αν πάρει και τα δύο θα είναι ευτυχισμένος. Αν, όμως, χάσει και τα δύο, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η αντίδραση. Συν τοις άλλοις παίζει ρόλο και ο τρόπος, που χάνεις.

Ο, τι και να γίνει, τα παιχνίδια με Μακάμπι και Παναθηναϊκό είναι κριτήρια και γενικά για τους «ερυθρόλευκους». Για το που κυμαίνονται, πως μπορούν να αντιδράσουν στα πολύ δύσκολα και τα σχετικά.

Αν και θεωρείται δύσκολο, αν αναλογιστούμε τη νοοτροπία του Ολυμπιακό, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο νέας μεταγραφής, αν στα δύο επόμενα παιχνίδια δεν έρθει η νίκη. Μία μεταγραφή, που θα αφορά στα γκαρντ, εκεί, όπου υπάρχει δεδομένο πρόβλημα μετά την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα για τον Παναθηναϊκό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δάρδαλης-Συρίγος διαφωνούν για τον Ολυμπιακό - Είναι τόσο άσχημη η κατάσταση; - Εξελίξεις με Βεζένκοφ! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags