Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Σπουδαία κίνηση από Μπαρτζώκα: Ο κόσμος γιούχαρε παίκτη του Ολυμπιακού και αυτός ζήτησε χειροκρότημα (Vid)
Μπάσκετ
| 2024-01-19 12:39:00

Σπουδαία κίνηση από Μπαρτζώκα: Ο κόσμος γιούχαρε παίκτη του Ολυμπιακού και αυτός ζήτησε χειροκρότημα (Vid)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τον στηρίζει και το απέδειξε και μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι με τις δηλώσεις του.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ για την 22η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς των ερυθρόλευκων στη διοργάνωση, αφού προέρχονταν από δύο ήττες στην Ισπανία.

Στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πέρασε στο παρκέ τον Λουκ Σίκμα και ένα λεπτό αργότερα οι Πειραιώτες βγήκαν 3 με 1 σε αιφνιδιασμό με τον Αμερικανό φόργουροντ να δέχεται τάπα κάτω από το καλάθι από τον γκαρντ Μένκο.

Με το σκορ στο 26-22 οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού άρχισαν τη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του πρώην άσου της Άλμπα Βερολίνου. Αμέσως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας γύρισε προς την κερκίδα και έκανε νόημα να σταματήσει τη γιούχα και ζήτησε από τον κόσμο να χειροκροτήσει και να αποθεώσει την ομάδα.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ουίλιαμς - Γκος έκλεψε την μπάλα και με λέι απ πέτυχε το καλάθι με τον Έλληνα κόουτς και τον Χρήστο Μπαφέ να ξανά ζητούν από τον κόσμο να χειροκροτήσει και να φωνάξει πιο δυνατά.

Στήριξη και στο παρκέ και στις δηλώσεις

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στηρίζει απόλυτα τον Λουκ Σίκμα, παρότι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και μετά τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ που είχε 0/1 δίποντο, 1 λάθος και 1 φάουλ το έδειξε και με τις δηλώσεις του, λέγοντας:

«Υπάρχει πίεση στον Σίκμα, είχε συνηθίσει 6-7 χρόνια να είναι ο κύριος εκφραστής μίας καλής ομάδας. Είναι ένας έμπειρος παίκτης και σας διαβεβαιώ ότι στις προπονήσεις παίζει καταπληκτικά. Δυστυχώς δεν έχει συνηθίσει να παίζει τρίλεπτα, πεντάλεπτα και επτάλεπτα και είναι κάτω από το επίπεδό του, αυτό είναι δεδομένο. Είναι φοβερός επαγγελματίας και χαρακτήρας, πολύ θετικός. Κάνει την ομάδα του στην προπόνηση πάντα καλύτερη. Ας ελπίσουμε ότι θα δείξει αυτό που είναι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags