Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γι' αυτό ο Μπαρτζώκας δεν θέλει σκόρερ" - Συνάντηση με τους Αγγελόπουλους το Σάββατο!
Μπάσκετ
| 2024-01-19 14:20:00

"Γι' αυτό ο Μπαρτζώκας δεν θέλει σκόρερ" - Συνάντηση με τους Αγγελόπουλους το Σάββατο!

Sportdog Team
"Γι' αυτό ο Μπαρτζώκας δεν θέλει σκόρερ" - Συνάντηση με τους Αγγελόπουλους το Σάββατο!

Ο λόγος που Ολυμπιακός δεν έχει... Σλούκα και Ναν
 

Στη σημασία της νίκης επί της Μακάμπι, που δείχνει στον Ολυμπιακό το δρόμο για τη συνέχεια στάθηκε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που ήρθε πολύ πιο εύκολα από ό,τι περιμέναμε. Ο Γουόκαπ αποδιοργάνωσε τον Μπόλντγουιν και η Μακάμπι απορρυθμίστηκε μην έχοντας και τον Μπράουν. Ο Πίτερς και ο Κάνααν βοήθησαν πολύ στο σκορ, ο Μιλουτίνοφ κυριάρχησε και ο Ολυμπιακός ήταν από τα λίγα παιχνίδια που ήταν πολύ καλός ταυτόχρονα σε άμυνα κι επίθεση κι αυτό είναι οδηγός για τη συνέχεια. Αν σταθεροποιηθεί σε αυτό, μπορεί να περιμένει σημαντικές νίκες», ανέφερε.

Για τη μεγάλη εμφάνιση του Σέρβου σέντερ είπε: «Είναι δύσκολο όταν υπάρχουν δύο παίκτες ίδιων χαρακτηριστικών στην ίδια θέση να παίζουν πολύ καλά και οι δύο. Χθες που έλειπε ο Φαλ, ο Μιλουτίνοφ έκανε μια εμφάνιση-δήλωση, σαν να έλεγε ‘εγώ είμαι εδώ’. Θα τον χρειαστεί πολύ ο Ολυμπιακός τώρα που θα λείπει ο Γάλλος σε μια σειρά από κρίσιμα παιχνίδια».

Τέλος, για το ντέρμπι της Δευτέρας ανέφερε πως είναι ακόμη ανοιχτό αν θα γίνει αλλαγή ΜακΚίσικ με Μπραζντέικις για το ντέρμπι της Δευτέρας και ότι όλα θα αποφασιστούν το Σάββατο, στη σύσκεψη του προπονητή με το σταφ και τους Αγγελόπουλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags