Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις ιδιαιτερότητες που συνοδεύουν το ματς του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν και επισήμανε ότι δεν βλέπει πιθανή την απόκτηση σέντερ τη δεδομένη στιγμή.

«Ο Λεσόρ θα παίξει, δεν… καταλαβαίνει τίποτα. Ο Αντετοκούνμπο θα είναι τελευταία στιγμή, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί να είναι 12άδα και ανάλογα, αν κριθεί αναγκαίο, να δώσει κάποια λεπτά. Θα λείπει και ο Μπαλτσερόφσκι αλλά και ο Μαντζούκας. Το ματς με την Παρτιζάν είναι το πιο σύνθετο της σεζόν έως τώρα για τον Παναθηναϊκό λόγω των προβλημάτων που έχουν προκύψει. Δεν έχει προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα, το είπε και ο Αταμάν, έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Ο Παναθηναϊκός την έχει στις δύο νίκες απόσταση, αν νικήσει θα την βάλει κι αυτήν από κάτω και θα έχει το προβάδισμα. Η Παρτιζάν είναι, πάντως, μια από τις πιο αλλοπρόσαλλες ομάδες στην διοργάνωση», ανέφερε σχετικά.

Ερωτηθείς για το σενάριο απόκτησης σέντερ, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι είναι λίγο μακρινό, εκτιμώντας πως το «τριφύλλι» θα πορευτεί ως έχει.

Ενώ ο Πετρίδης επισήμανε ότι αναμένεται να υπάρξει ένα ακόμα sold out απόψε, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίζει και πάλι το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ακούστε το ηχητικό: