Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Ελεύθερο" μπάτζετ από Γιαννακόπουλο - "Πάρε όποιον θες, αρκεί..." - ΠΑΟ για πρώην Ολυμπιακού, όχι Μπιρτς!
Μπάσκετ
| 2024-01-20 23:30:00

"Ελεύθερο" μπάτζετ από Γιαννακόπουλο - "Πάρε όποιον θες, αρκεί..." - ΠΑΟ για πρώην Ολυμπιακού, όχι Μπιρτς!

του Pick n' Scroll

Η απόφαση Αταμάν και τι ισχύει με Βιλντόζα, Παπαπέτρου. Οι Πράσινοι ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας, όμως παράλληλα ψάχνουν στην αγορά και για έναν σέντερ που θα έρθει για να έχει βοηθητικό ρόλο. Η διορία είναι μέχρι 10/2!

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε και το εμπόδιο της Παρτίζαν και πάει έτσι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» έπαιξαν χωρίς τον Βιλντόζα, ο Παπαπέτρου δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, ο Λεζόρ με τον Αντετοκούνμπο αγωνίστηκαν με προβλήματα, παρόλα αυτά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να είναι πλέον μόνοι τέταρτοι. Το πλεονέκτημα έδρας είναι πλέον μονόδρομος, τα όνειρα των φίλων του Παναθηναϊκού δεν έχουν ταβάνι.

Σε λίγες μέρες θα ξαναμπεί στο παρκέ ο Βιλντόζα, ο Παπαπέτρου όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ολοένα και πιο έτοιμος, ίσως μάλιστα το ρόστερ ενισχυθεί, αφού εδώ και καιρό υπάρχει η σκέψη για απόκτηση σέντερ. Ο Μπαλτσερόφσκι ως τώρα είναι μακριά από τις απαιτήσεις, που υπάρχουν, και έτσι μπροστά και στον φόβο τραυματισμού των υπαρχόντων ψηλών, είναι πιθανό να αποκτηθεί ένας ακόμη για την φροντ-λάιν.

Οικονομικό θέμα δεν υπάρχει, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πει στους συνεργάτες του «κάντε ό, τι θέλετε για το καλό της ομάδας». Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πάρει έναν σέντερ για να «καπελώσει» τον Λεζόρ και τον Αντετοκούνμπο. Θέλει έναν παίκτη, που περισσότερο να παίζει στο πρωτάθλημα, και στην Ευρωλίγκα να βοηθάει αν παραστεί ανάγκη. Η περίπτωση του Μπιρτς δεν κολλάει σε αυτά τα απαιτούμενα, αντίθετα ίσως μπορεί να κολλήσει αυτή του Ταρίκ Μπλακ, του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Μπλακ, όπως και ο Μπιρτς, έχει να παίξει πολύ καιρό, και αυτό είναι ένα θέμα, που κάνει την οποιαδήποτε ομάδα να είναι διστακτική. Την αξία, πάντως, την έχει, την έδειξε στον Ολυμπιακό, την είχε δείξει στη Μακάμπι, την είχε δείξει και στο ΝΒΑ.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να πάει να πάρει παίκτη, που ήδη είναι σε ομάδα, το «τριφύλλι». Λεφτά, όπως αναφέραμε, υπάρχουν, οπότε δεν τίθεται θέμα. Οριστική απόφαση, πάντως, για το αν θα γίνει μεταγραφική κίνηση ή όχι, θα παρθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Η προθεσμία μεταγραφών της Ευρωλίγκας λήγει το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η short-list Αταμάν για μεταγραφή - Σέντερ NBAer, μυστήριο με Μπιρτς - Στα γραφεία της ΚΑΕ για υπογραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags