Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μάικ Τζέιμς: Συμβόλαιο 2 εκατ. οι Αγγελόπουλοι σε Μάικ Τζέιμς - Θέλουν να... κλέψουν και Έλληνα από τον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2024-01-21 12:30:00

Συμβόλαιο 2 εκατ. οι Αγγελόπουλοι σε Μάικ Τζέιμς - Θέλουν να... κλέψουν και Έλληνα από τον Παναθηναϊκό!

του Παναγιώτη Νικολάου

Η μυθική προσφορά στον Αμερικανό και οι φήμες για "αρπαγή". Ποια είναι η πρόταση που έχουν αφήσει πάνω στο τραπέζι οι Πειραιώτες για τον ηγέτη της Μονακό και τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και θέλουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα να... γλυκοκοιτάζει παίκτη του Αταμάν.

Τί κι αν έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για την ολοκλήρωση της φετινής Euroleague, τα μεταγραφικά σενάρια δεν σταματούν ποτέ και έχουν ήδη... φτάσει μέχρι την επόμενη σεζόν! Κάτι που δεν είναι εντελώς παράλογο, από την άποψη ότι πλέον το δείγμα της φετινής σεζόν είναι αρκετά μεγάλο ώστε οι ομάδες να γνωρίζουν πάνω-κάτω τι ανάγκες θα έχουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάπως έτσι προκύπτει και η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να μην έχει ξεγράψει τον Μάικ Τζέιμς. Από τον προηγούμενο Αύγουστο έχει ξεκινήσει ο σχετικός ντόρος με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού και τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι πάντως ποτέ δεν επιβεβαίωσαν ότι ενδιαφέρονταν. Αντιθέτως είχαν πάρει θέση επίσημα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ασχολούνται με παίκτες που έχουν συμβόλαιο σε ισχύ, "φωτογραφίζοντας" ουσιαστικά τον Τζέιμς.

Εντούτοις, το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Αμερικάνου σταρ με τη Μονακό και τα ρεπορτάζ γύρω από το μέλλον -ως συνήθως- οργιάζουν. Οι φήμες θέλουν τον Ολυμπιακό να σχεδιάζει την κατάθεση προσφοράς για συμβόλαιο με αποδοχές 2.000.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή περίπου όσα παίρνει ο Τζέιμς από τους Μονεγάσκους. Βέβαια, μέχρι τότε υπάρχει πολύς χρόνος για να "ζυγίσουν" τις επιλογές τους όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. Στη μέση πάντα βρίσκεται και η προοπτική του NBA, που "παίζει" σχεδόν κάθε καλοκαίρι για τον σούπερ σκορερ της Μονακό.



Κυκλοφορεί επίσης ένα σενάριο με λιγότερη "λάμψη" από αυτό του Τζέιμς, αλλά... μπόλικη ίντριγκα. Ο λόγος για πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Λευτέρη Μαντζούκα!

Ο ταλαντούχος άσος του Παναθηναϊκού έχει χάσει τη θέση του στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν, με τους Πράσινους να μην βλέπουν να εξελίσσεται όπως θα ήλπιζαν η επένδυση στο πρόσωπο του νεαρού φόργουορντ. Ο Μαντζούκας έχει συμβόλαιο έως το 2025 αλλά δεν θα προκαλέσει έκπληξη εάν αυτό λυθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον ο παίκτης δεν δείξει σημάδια βελτίωσης.

Σε αυτή την περίπτωση, οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να στραφούν στη λύση του 20χρονου άσου, δίνοντάς του άλλη μία ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του στο κορυφαίο επίπεδο. Άλλωστε πάντα "κυνηγούν" τους Έλληνες παίκτες με προοπτική, και ας μην... έπιασαν στον "αιώνιο" αντίπαλο (χαρακτηριστικά παραδείγματα οι Λούντζης, Χαραλαμπόπουλος και Κόνιαρης).

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ελεύθερο" μπάτζετ από Γιαννακόπουλο - "Πάρε όποιον θες, αρκεί..." - ΠΑΟ για πρώην Ολυμπιακού, όχι Μπιρτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags