Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπαρτζώκας: «Είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις έναν χαμένο τελικό»
Μπάσκετ
| 2024-01-24 15:17:00

Μπαρτζώκας: «Είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις έναν χαμένο τελικό»

Sportdog Team
Μπαρτζώκας: «Είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις έναν χαμένο τελικό»

Για την 23η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον περσινό χαμένο τελικό.

Ο περσινός τελικός του Final-4 κρίθηκε με το καλάθι του Σέρχιο Γιουλ και με αφορμή το αυριανό παιχνίδι στην Ισπανία ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για εκείνο το ματς σε ένα αφιέρωμα της Euroleague.

«Είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις το συναίσθημα να χάνεις το παιχνίδι έτσι. Να χάνεις τον τίτλο. Αλλά αυτό είναι το μπάσκετ και μερικές φορές συνειδητοποιείς ότι αυτή είναι η ζωή. Μιλάμε για μία προσπάθεια 10 μηνών, δουλευόντας δυνατά κάθε μέρα, δίνοντας κίνητρο στους εαυτούς μας. Παίξαμε μαζί μέχρι τον τελικό και χάσαμε το τελευταίο ματς. Ήταν ένα αποκαρδιωτικό συναίσθημα», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός των Πειραιωτών, Κώστας Παπανικολάου λέγοντας: «Φυσικά και υπήρξε απογοήτευση, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου. Το να είσαι τόσο κοντά, σχεδόν με το ένα χέρι στο τρόπαιο. Μετά είναι επίπονο, αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος. Έτσι είναι και για αυτό όλοι αγαπάμε αυτό το άθλημα. Ας μην ξεχνάμε ότι εμείς, σαν Ολυμπιακός, έχουμε υπάρξει στην απέναντι πλευρά της ιστορίας το 2012. Επειδή ήμουν μέρος αυτού, έχω υπάρξει και σε αυτό το κομμάτι της ιστορίας επίσης».

https://www.sportdog.gr/category/ta-mesa-stin-pressa/article/808712/megalh-anatroph-me-th-faih-skorda-anakoinwnei-ta-mantata-o-alafoyzos

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags