Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σέντερ από τη λίστα Αταμάν ο Ολυμπιακός - Μεταγραφή μέχρι την... Κυριακή - Μόνο plan b οι Μπιρτς και Μπλακ
Μπάσκετ
| 2024-01-25 10:00:00

Σέντερ από τη λίστα Αταμάν ο Ολυμπιακός - Μεταγραφή μέχρι την... Κυριακή - Μόνο plan b οι Μπιρτς και Μπλακ

του Pick n' Scroll

Έκπληξη από τον Μπαρτζώκα με τη νέα αγορά! Πού κοιτάζουν πλέον οι Πειραιώτες για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του τραυματία Μιλουτίνοφ, γιατί οι πρώην δεν είναι πρώτη επιλογή (αυτή τη στιγμή) και πότε θα πάρουν στο Λιμάνι την τελική τους απόφαση.

Ο Ολυμπιακός έχει την Πέμπτη το παιχνίδι με την Ρεάλ, αλλά το μυαλό του είναι περισσότερο στους τραυματίες και στο ποιος θα καλύψει το κενό των Φαλ και Μιλουτίνοφ. Όπως είπε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, η ομάδα του είναι στην αγορά, ψάχνοντας την καλύτερη δυνατή λύση. Πολλοί παίκτες έχουν προταθεί στους Πειραιώτες, αλλά η εποχή δεν είναι τόσο εύκολη για να βρεις αυτό, που θες. Οι παίκτες, που ταιριάζουν, ανήκουν σε ομάδες, αυτοί, που είναι ελεύθεροι, είτε δεν είναι τόσο καλοί, είτε έχουν να παίξουν πολύ καιρό, όπως ο Μπιρτς και ο Μπλακ.

Πάνω από όλα ο Μπαρτζώκας θέλει παίκτη, που να είναι έτοιμος αγωνιστικά, άρα παίκτη, που να αγωνίζεται τώρα σε ομάδα ή να αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Και είναι πιθανό αυτή την επιλογή να την βρει στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, όπου υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις. Όπως είναι ο Βέρνον Κάρεϊ της Καρσίγιακα και ο Μόουζες Ράιτ της Μερκεζεφέντι. Δύο παίκτες, που κάνουν σπουδαία πράγματα με τις ομάδες τους και οι οποίοι τουλάχιστον για κάποιο διάστημα μπορούν να δώσουν λύσεις στον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο τελευταίος κοιτάζει και σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μήπως και βρει κάτι ακόμη πιο ιδανικό, αφού η πραγματικότητα είναι ότι τραβάει τα μαλλιά του με τις ατυχίες, που δέρνουν την ομάδα του. Κοντά σε αυτά άλλωστε του τραυματίστηκε και ο Γουίλιαμς-Γκος.

Μέχρι την Κυριακή είναι πιθανό η ομάδα του Πειραιά να έχει κατασταλάξει στον παίκτη, που θα την ενισχύσει, ώστε από κει και πέρα να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα και να πιάσει δουλειά. Ο Ολυμπιακός έχει την άλλη εβδομάδα τα παιχνίδια με Αλμπα και Μπάγερν και ο Μπαρτζώκας θέλει να έχει τον παίκτη στην διάθεσή του. Εχει μείνει άλλωστε με ψηλούς μόνο τον Πετρούσεφ και τον Σίκμα, που κι αυτοί δεν είναι σέντερ.

Γενικώς, πάντως, στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι μόλις ξεπεραστούν τα προβλήματά τους θα είναι η ομάδα, που θα έχει τις ικανότητες και την αξίωση να πάρει όλους τους τίτλους, που απομένουν και ειδικά τους εγχώριους.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη για Πασχαλάκη, Μασούρα - Ο "όρος" του Φορτούνη για να μείνει - Bρήκε αντι-Καμαρά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags