Ένα βήμα πιο κοντά προς το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs της φετινής Euroleague θα κάνει ο Παναθηναϊκός, να κερδίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ απόψε, όπως σημείωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό, αν το πάρει. Να τον βάλει σε θέση ισχύος για την τετράδα, δεν είναι κακό να το λέμε. Θα έχει και την ισοβαθμία απέναντι στην Μακάμπι, μια ακόμα, έχοντας την σε απόσταση τριών νικών. Το θέμα είναι πως θα βγουν τα κουκιά στην περιφέρεια. Έχει μόνο ένα καθαρόαιμο πόιντ γκαρντ, τον Γκράντ. Φαντάζομαι θα πάει σε αλχημείες, θα δώσει περισσότερο χρόνο σε Καλαϊτζάκη και Παπαπέτρου ο Αταμάν. Είναι λίγο αφελής η Μακάμπι και αυτό έχει τα καλά έχει και τα κακά του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τις απουσίες που έχει το «τριφύλλι» και το… χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι «περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα, μήπως ο Σλούκας προλάβει κάποιο ματς. Σίγουρα θα γίνει προσπάθεια να παίξει με Αρμάνι, αλλιώς στο ματς με την Ζαλγκίρις. Βιλντόσα και Μπαλτσερόφσκι θα είναι αρχές Φεβρουαρίου στην διάθεση του προπονητή. Προλαβαίνουν σίγουρα τα ματς του Κυπέλλου».

Ενώ σημείωσε ότι οι Μήτογλου, Ναν και Γκραντ είναι σε τρομερή κατάσταση από πλευράς Παναθηναϊκού, αλλά πρέπει να δούμε πόσο θα αντέξουν καθώς παίζουν… στα κόκκινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κίνδυνος για τον ΠΑΟ αν έρθει μεταγραφή - Αλλάζει το πλάνο Αταμάν και... Μήτογλου ο Παπαπέτρου"