Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει την υπέρβαση στη Μαδρίτη και να πάρει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ (21:45 Novasports Prime).

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 12-10 νίκες, ενώ οι «μερένχες» βρίσκονται στην κορυφή με 19-3 νίκες. Ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 89-72 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο προηγούμενο ματς για την Euroleague, ενώ είχαν ηττηθεί 85-80 για το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό. Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης παραμένει αήττητη στο γήπεδό της στη φετινή Euroleague, καθώς έχει δέκα νίκες σε ισάριθμα ματς. Στο προηγούμενο ματς είχε ηττηθεί 89-74 από τη Μονακό εκτός έδρας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος.

Ο Τόμας Γουόκαπ πάντως μιλωντας με τον Γρηγόρη Μπάκα δήλωσε αποφασισμένος να... καλύψει το κενό των ψηλών, ενώ ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος μιλώντας στο Sportdog.gr ξεκαθάρισε πως έχει ήδη... ξεχάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!