Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μόουζερ Ράιτ: Ο προπονητής του Ράιτ τον παρουσιάζει: "Πήρε... Σενγκέλια ο Ολυμπιακός - Δεν είναι Φαλ, ούτε 5 ούτε 4"!
Μπάσκετ
| 2024-01-26 14:37:00

Ο προπονητής του Ράιτ τον παρουσιάζει: "Πήρε... Σενγκέλια ο Ολυμπιακός - Δεν είναι Φαλ, ούτε 5 ούτε 4"!

Sportdog Team
Ο προπονητής του Ράιτ τον παρουσιάζει: "Πήρε... Σενγκέλια ο Ολυμπιακός - Δεν είναι Φαλ, ούτε 5 ούτε 4"!

Ο Μόουζες Ράιτ προβάρει τα ερυθρόλευκα αφού ίσως και εντός της ημέρας ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από την τουρκική Μερκεζεφεντί και ο προπονητής του Ζαφέρ Ακτάς αναλύει με κάθε λεπτομέρεια αποκλειστικά στο Apexsports το αγωνιστικό και όχι μόνο προφίλ του!

Σε εργαστήριο παραγωγής παικτών για την… Ευρωλίγκα έχει εξελιχθεί την τελευταία διετία η άσημη στο ευρύ κοινό τουρκική ομάδα Μερκεζεφεντί και ιδιαίτερα ο προπονητής της Ζαφέρ Ακτάς αφού ο Μόουζες Ράιτ θα αποτελέσει το 6ο… εξαγώγιμο προϊόν της.

“Εργοστάσιο” ταλέντων

Ο Ακτάς που διατέλεσε βοηθός του Στέφανου Δέδα στη Μπαχτσεσεχίρ τη διετία 2017-19 και βρίσκεται στο τιμόνι της Μερκεζεφεντί Μπελεντιγεσί από το 2020 μπορεί να υπερηφανεύεται για τους παίκτες που έχει στείλει μέσω της ομάδας του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Νίκος Ρογκαβόπουλος (Μπασκόνια), Νέιτ Σέστινα (Φενέρμπαχτσε), Ντανιέλ Οτούρου (Εφές), Ριχάρντς Λομάσζ (Βίρτους Μπολόνια), Μαξ Χέιντεγκερ (Μπασκόνια) και τώρα ο Μόουζες Ράιτ που βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού. “Είμαι χαρούμενος που μέσω του προγράμματος της ομάδας μας αυτοί οι 6 παίκτες έγιναν γνωστοί στην Ευρωλίγκα και έδειξαν ότι ανήκουν στο επίπεδό της”, λέει με νοσταλγία και περηφάνια ο Ζαφέρ Ακτάς, προπονητής και… recruiter των παικτών αυτών. “Το πρόγραμμα της ομάδας είναι τέτοιο που βοηθάει τους παίκτες να αναδείξουν τις αρετές τους. Έχουμε δημιουργήσει ήδη πολύ καλή φήμη και πλέον μας… προτιμάνε οι παίκτες ως σκαλοπάτι για ψηλότερα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μετά τον Ράιτ θα πρέπει να ψάξω να βρω τον επόμενο” λέει χαριτολογώντας στο apexsports.gr ο Ακτάς. Διαβάστε περισσότερα στο apexsports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags