Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στον ΠΑΟ με Χουάντσο - Δεν θέλει σέντερ, αλλά αντι-Μήτογλου - Πληρώνει καλά ο Γιαννακόπουλος!
Μπάσκετ
| 2024-01-26 23:40:00

Πρόβλημα στον ΠΑΟ με Χουάντσο - Δεν θέλει σέντερ, αλλά αντι-Μήτογλου - Πληρώνει καλά ο Γιαννακόπουλος!

Sportdog Team

Τι συμβαίνει με τον Ισπανό σταρ και το ενδεχόμενο μεταγραφής. Οι Πράσινοι πρέπει το επόμενο 10ημερο να αποφασίσουν οριστικά αν θα φέρουν κι άλλο παίκτη στο ΟΑΚΑ, τη στιγμή που ο πρώην NBAer παραμένει... απών από τα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Μόουζες Ράιτ και βρήκε σε σύντομο χρονικό διάστημα έναν πολύ καλό παίκτη για να καλύψει τα κενά των τραυματιών Μιλουτίνοφ και Φαλ. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε κάποια κίνηση, εκτός αν την τελευταία στιγμή βρεθεί κάτι πάρα πολύ καλό. Ενας παίκτης, δηλαδή, που να μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω σε σχέση με τους υπάρχοντες. Και πάντα ο λόγος γίνεται για την φροντ-λάιν.

Πολλοί λένε ότι αυτό, που λείπει από τον εξάστερο είναι ένας ακόμη σέντερ, αλλά η πραγματικότητα αναφέρει ότι το πρόβλημα μέχρι τώρα είναι στον μπακ-απ του Ντίνου Μήτογλου. Ο τελευταίος πάει από το καλό στο καλύτερο, κάνοντας τη μία εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την άλλη. Ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ, όμως, που είναι ο αναπληρωματικός του παραμένει μακριά από τον καλό του εαυτό. Ο Ισπανός είναι παίκτης μεγάλης κλάσης, για αυτό άλλωστε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του δίνει 2.3 εκ. ευρώ τον χρόνο. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, όμως, δεν έχει προσαρμοσθεί ακόμη στα δεδομένα της νέας του μπασκετικής ζωής με αποτέλεσμα να είναι η παραφωνία σε κάτι πάρα πολύ σπουδαίο, που έχει φτιάξει η ομάδα του.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να δείξει τον πραγματικό του εαυτό ή να πλησιάσει σε αυτόν. Αλλωστε οι «πράσινοι» χρειάζονται βοήθεια από έναν τόσο σπουδαίο παίκτη, καθώς όσο περνάει ο καιρός, ανεβαίνει και ο συντελεστής δυσκολίας των παιχνιδιών.

Η προθεσμία για την λήξη των μεταγραφών στην Ευρωλίγκα είναι στις 7 Φλεβάρη. Όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα προχωρήσει σε άλλη κίνηση, καθώς άλλωστε μετράει αντίστροφα και ο Μπαλτσερόφσκι για την επάνοδό του. Επειδή, όμως, σε τέτοιες περιπτώσεις ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, πάντα κρατιέται ένα παραθυράκι ανοιχτό.

Ειδικά όταν υπάρχει Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δεν διστάζει πλέον να κάνει τη μία υπέρβαση μετά τη άλλη για να δει την αγαπημένη του ομάδα να διακρίνεται όσο το δυνατόν πιο πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για ΠΑΟ και Ολυμπιακό: Δεν… υπάρχει εξέλιξη χωρίς Παπ - Λύνει το θέμα στο "5" ο Καλαϊτζάκης! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags