Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μάικ Τζέιμς: Απόφαση Μπαρτζώκα για Τζέιμς - 2.6 εκατ. μόνο για Βεζένκοφ οι Αγγελόπουλοι - Ελεύθερος ο MVP του Ζοτς!
Μπάσκετ
| 2024-01-30 10:00:00

Απόφαση Μπαρτζώκα για Τζέιμς - 2.6 εκατ. μόνο για Βεζένκοφ οι Αγγελόπουλοι - Ελεύθερος ο MVP του Ζοτς!

του Pick n' Scroll

Δεν κάνουν το ίδιο λάθος με τον Σλούκα στο Λιμάνι. Η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ και οι πιθανότητες για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τα δύο εξίσου δυνατά ονόματα που θα «κολλούσαν» με τους Γκος και Ουόκαπ!

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο επικίνδυνα, όσο και αγωνιστικά δύσκολα παιχνίδια. Την Τρίτη παίζει στο ΣΕΦ με την Αλμπα και την Πέμπτη αντιμετωπίζει στην Γερμανία την Μπάγερν, που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Ο συντελεστής δυσκολίας των παιχνιδιών μεγαλώνει λόγω των πολλών και μεγάλων τραυματισμών, που έχει η ομάδα του Πειραιά.

Αν τα πάρει αυτά τα δύο παιχνίδια, τότε θα έχει κάνει καλό βήμα για την δεκάδα, ενώ θα συνεχίσει να ελπίζει για το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο, τι και να γίνει, όμως, στο τέλος της χρονιάς, ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι θα βγει στην αγορά για να πάρει τον παίκτη, που δεν πήρε φέτος: έναν κόμπο γκαρντ, δηλαδή, στο στυλ του Μάικ Τζέιμς. Μπορεί και να πάρει τον ίδιο τον Μάικ Τζέιμς, αν και δεν θα είναι εύκολο κάτι τέτοιο. Ο Αμερικάνος γκαρντ παίρνει 2.6 εκ. δολάρια τον χρόνο και την επόμενη σεζόν ο μισθός του θα ανέβει.

Θα είναι, λοιπόν, πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό να φτάσει σε τέτοια νούμερα. Κάτι τέτοιο οι Αγγελόπουλοι μπορούν να κάνουν μόνο αν ο Σάσα Βεζένκοφ αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη από το ΝΒΑ. Για άλλον παίκτη, είναι απίθανο να πάνε τόσο ψηλά.

Μπορούν, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» να κοιτάξουν έναν παίκτη όπως είναι ο σπουδαίος Κίναν Εβανς της Ζαλγκίρις ή ακόμα και ο Πι Τζέι Ντόζιερ, που κάνει τρομερή χρονιά με την Παρτίζαν και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Σέρβους.

Δεν πρόκειται να αφήσουν και πάλι κενό σε αυτή την θέση οι «ερυθρόλευκοι» και για αυτό τον λόγο κοιτάνε από τώρα ποιες περιπτώσεις μπορούν να τους απασχολήσουν.

Ο οποιοσδήποτε έρθει δεν αναμένεται να επηρεάσει τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Θα έρθει, δηλαδή, ο νέος παίκτης ως πρόσθετος. Αλλωστε ο Ολυμπιακός είχε πλάνο το καλοκαίρι να έχει και Σλούκα και Ουίλιαμς-Γκος και Ουόκαπ. Αλλά ο Σλούκας δεν έμεινε αφού πήγε στον Παναθηναϊκό και η θέση δεν καλύφτηκε με τη συνέχεια να είναι γνωστή. 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειδικός όρος για να γυρίσει Ελλάδα ο Παπαγιάννης - Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί ανάμεσα σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags