Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον σημερινό αγώνα με τη Μπάγερν. Όπως ανέφερε οι ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη ένα… διπλό.

«Ψάχνει ένα μεγάλο διπλό ο Ολυμπιακός σήμερα που θα τον κρατήσει σε επαφή με την εξάδα. Σήμερα θα είναι μια ευκαιρία απέναντι σε μια ομάδα που και αυτή καίγεται αλλά έχει απουσίες. Το θετικό είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει τη ψυχολογία από το ματς με την Αλμπα και θα έχει και τον Πετρούσεφ στη διάθεσή του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ζέρβας, ο οποίος όμως υπογράμμισε ότι το παιχνίδι αυτό έχει μεγάλη σημασία και για την Μπάγερν η οποία σε αυτό… -όπως είπε- παίζει τα ρέστα της για να μπορέσει να μπει στην εξάδα και αυτή.

Σχετικά με τα αγωνιστικά ζητήματα τα προβλήματα παραμένουν, ο Πετρούσεφ είναι διαθέσιμος αλλά δεν έχει διευκρινισθεί το χρονικό διάστημα το οποίο θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Μπαρτζώκα-Αγγελόπουλων για... νέο Ολυμπιακό - 3+2 top ονόματα Ελλήνων - "Μάχη" με Παναθηναϊκό!