Facebook Pixel Sportdog.gr | Ισπανική αποθέωση για τον Παναθηναϊκό: "Τρομακτικός"! (BINTEO)
Μπάσκετ
| 2024-02-01 15:06:00

Ισπανική αποθέωση για τον Παναθηναϊκό: "Τρομακτικός"! (BINTEO)

Του Γιώργου Βροντάκη

Η ισπανική εφημερίδα As έκανε ένα αφιέρωμα στην επιστροφή του Νίκολα Μίροτιτς στη δράση στην Euroleague και αποθέωσε τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε πολύ εύκολα επί της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και η As θέλησε να κάνει ένα θέμα για τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος αγωνίστηκε μετά το Νοέμβριο και τελικά αποθέωσε τον Παναθηναϊκό.

«Ο σταρ της Αρμάνι Μιλάνο επιστρέφει για να παίξει δύο μήνες αργότερα και αφήνει μια καλή αίσθηση, αλλά η ομάδα του πέφτει αμαχητί απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που είναι τρομακτικός», ανέφερε αρχικά το αφιέρωμα της ισπανικής εφημερίδας στην ηλεκτρονική της μορφή.

Μετά από έναν... πρόλογο για τον Μαυροβούνιο φόργουορντ, οι Ισπανοί έφτασαν στο... ζουμί, γράφοντας:

«Όμως η επιστροφή του Μίροτιτς και, επομένως, ποια θα μπορούσε να είναι η καμπή στη σεζόν των Ιταλών, ήρθε στο ΟΑΚΑ της Αθήνας, κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό που τον νίκησε ανελέητα (79-62) και που αυτή τη στιγμή μοιάζει μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, όπως αναγνώρισε ο ίδιος ο Έτορε Μεσίνα μετά τον αγώνα» και μάλιστα φαίνεται να συμφωνούν με τον Ιταλό προπονητή πως ο Παναθηναϊκός μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στη Euroleague.

Ο πάουερ φόργουορντ, Νίκολα Μίροτιτς έπαιξε μόνο 15 λεπτά, αλλά είχε χρόνο να σκοράρει 11 πόντους με 40% ακρίβεια στα τρίποντα, άρπαξε 2 ριμπάουντ, δέχθηκε 3 φάουλ και τελείωσε με PIR 7, ενώ για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ οι συμπατριώτες του αναφέρουν πως ήταν: «μια καλή μέρα στο γραφείο»...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags