Facebook Pixel Καμίνι το ΟΑΚΑ και με την Φενέρ - Ανακοίνωσε sold out ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ
| 2024-02-02 14:22:00

Καμίνι το ΟΑΚΑ και με την Φενέρ - Ανακοίνωσε sold out ο Παναθηναϊκός

Sportdog Team
Καμίνι το ΟΑΚΑ και με την Φενέρ - Ανακοίνωσε sold out ο Παναθηναϊκός

Καρφίτσα δεν θα πέφτει στον αγώνα των Πρασίνων με την τουρκική ομάδα μιας και όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ μέσω ανάρτησης υπάρχει sod out.

Παναθηναϊκός: "Καυτό" θα είναι το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι των Πρασίνων κόντρα στην Φενέρμπαχτσε για την 26η αγωνιστική της Euroleague, μιας και όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ υπάρχει sold out, με τον κόσμο να είναι έτοιμος να δώσει ώθηση για ακόμα ένα παιχνίδι στους παίκτες του Αταμάν.

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (09/02, 21:15), με αντίπαλο την Fenerbahce Beko Istanbul, για την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ομάδας προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την Fenerbahce Beko Istanbul.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σας ευχαριστεί για τη στήριξή σας. Μείνετε συντονισμένοι για τις εκπλήξεις που έρχονται, τόσο pre-game όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης", αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψάχτηκε" για NBAer ο Μπαρτζώκας - Ανησυχία για Μιλουτίνοφ - Μαμουκελασβίλι για Παναθηναϊκό (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags