Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζαλγκίρις στάθηκε στο πολύ κακό πρόσωπο που έδειξε αμυντικά το «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Ζαλγκίρις άξιζε να κερδίσει το παιχνίδι. Είναι σε πολύ καλό μομέντουμ. Η άμυνά μας δεν ήταν καλή, ειδικά ο Έβανς έκανε ένα τέλειο παιχνίδι, τέλεια οργανωμένο. Η άμυνά μας, ειδικά στο low post ενάντια στον Ουλάνοβας και τον Σμιτς ήταν κάκιστη.

Δεν παίξαμε με επαφές με τον Ερνανγκόμεθ, που έκανε πολλά λάθη, και τον Μήτογλου, με κανέναν. Με αυτήν την άμυνα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας. Καταφέραμε να μείνουμε στο ματς μέχρι και στο τελευταίο τρίλεπτο, αλλά δεν μπορέσαμε κάτι άλλο. Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις γιατί έπαιξαν σκληρά, ήθελαν το παιχνίδι και κράτησαν τη νίκη».

Στη συνέντευξη τύπου στάθηκε στον Μάριους Γκριγκόνις λέγοντας: «Ο Γκριγκόνις έχει ποιότητα. Μπορεί να σουτάρει, να παίξει πικ εν ρολ, είναι ένας έξυπνος παίκτης και αμυντικά. Σήμερα ήταν ο καλύτερος αμυντικός κόντρα στον Ουλανόβας, έπαιξε πολύ καλύτερη άμυνα από τους πάουερ φόργουορντ μας στο χαμηλό ποστ, οπότε έχει τρομερή ποιότητα. Πριν και από αρκετά χρόνια ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς φόργουορντ στην Euroleague. Τις τελευταίες σεζόν έχει ηρεμήσει αλλά νομίζω ότι αρχίζει πλέον να είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας».

Για την απόλυση του Ερντέμ Τσαν από την Εφές δήλωσε: «Συγγνώμη αλλά δεν θέλω να μιλήσω για την πρώην ομάδα μου. Δεν είναι τώρα η σωστή στιγμή».