Η φιλόδοξη ιταλική ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, Τραπάνι έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστας τον πλέι μέικερ του Ερυθρού Αστέρα, Μίλος Τεόντοσιτς.
Ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Βαλέριο Αντονίνι, σε συνέντευξή του στην «Corriere dello Sport» αποκάλυψε ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Σέρβο γκαρντ.
Η Τραπάνι βρίσκεται στην πρώτη θέση της Α2 και του χρόνου θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.
«Θέλω να δώσω στους οπαδούς μας και στην πόλη μια θέση στη Serie A και ήδη σκεφτόμαστε την επόμενη σεζόν γιατί δεν θέλουμε να είμαστε απροετοίμαστοι. Έχουμε ήδη μια συμφωνία με δύο πολύ δυνατούς παίκτες και υπάρχουν επίσης διαπραγματεύσεις με έναν Σέρβο μπασκετμπολίστα που παίζει στη Σερβία και που ήταν ήδη στην Ιταλία», είπε ο Αντονίνι.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν μιλάει για τον Μίλος Τεόντοσιτς, απάντησε: «Τα είπες όλα, έχεις καλό δημοσιογραφικό ταλέντο».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο