Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο κολλητός του Χεζόνια στη Ρεάλ που δεν έχει ανανεώσει: «Είναι στο σπίτι μου κάθε μέρα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-02-14 12:55:00

Ο κολλητός του Χεζόνια στη Ρεάλ που δεν έχει ανανεώσει: «Είναι στο σπίτι μου κάθε μέρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

«Έχουμε πολύ καλή χημεία γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα. Έχουμε μια καλή σχέση».

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για τις καλοκαιρινές μεταγραφές, αλλά στην Ισπανία αναφέρουν συνεχώς το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Μάριο Χεζόνια που έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στο τριφύλλι, αλλά και τα δημοσιεύματα για τον Έντι Ταβάρες είναι αρκετά. Ένας ακόμα παίκτης της «Βασίλισσας» που δεν έχει ανανεώσει με τη λευκή ομάδα είναι ο Ντζάναν Μούσα με τον Βόσνιο άσο να μιλάει για αυτό λίγες ώρες πριν την έναρξη του Final 8 του Κυπέλλου Ισπανίας.

«Με τον Χεζόνια έχουμε πολύ καλή χημεία»

Ο Μούσα σε συνέντευξη του ρωτήθηκε: "πώς είναι για έναν μεγάλο σκόρερ να βρίσκεται σε μια ομάδα με τόσους πολλούς σκόρερ;" και απάντησε πλέκοντας το εγκώμιο του Super Mario.

«Είμαι χαρούμενος, γιατί αν σε ένα παιχνίδι δεν σκοράρω πολύ, έχω δίπλα μου τον Μάριο Χεζόνια, έχω τον Φακού, τον Σέρχι, τον Ρούντι, έχω 11 παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να παίξω με αυτούς τους θρύλους. Με τον Χεζόνια έχουμε πολύ καλή χημεία γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα. Έχουμε μια καλή σχέση. Είναι στο σπίτι μου κάθε μέρα και μιλάμε πολύ για πράγματα εκτός μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος που είμαι στην ίδια ομάδα με αυτόν», τόνισε ο Μούσα.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον»

Ήδη οι φίλοι του τριφυλλιού θα σκέφτονται το σενάριο του... ψησίματος του Μάριο Χεζόνια στον κολλητό του σε περίπτωση που αυτός επιστρέψει στο ΟΑΚΑ. Αλλωστε, ο Μούσα αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης που δεν έχει ανανεωθεί.

«Υπέγραψα συμβόλαιο τριών ετών, δύο συν ένα. Αλλά με τον σύλλογο, με τον Χουάν Κάρλος Σάντσες (επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ) και τον πρόεδρο δεν μιλάμε για παράταση, μιλάμε μόνο για φέτος και το καλοκαίρι θα μιλήσουμε για όλα αυτά. Και αυτό είναι, γενικά, για το 2024-25, αλλά τώρα είμαι συγκεντρωμένος μόνο σε αυτό το τουρνουά. Είμαι χαρούμενος εδώ στη Μαδρίτη. Είμαι χαρούμενος με τον Χουάν Κάρλος, με τον Φλορεντίνο... Είμαστε εδώ σαν οικογένεια. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον», είπε αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά..

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags