Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα μεγατόνων: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Μίσιτς - Ετοιμάζει μεγάλη προσφορά» (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-02-15 11:05:00

Βόμβα μεγατόνων: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Μίσιτς - Ετοιμάζει μεγάλη προσφορά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Έσκασε από τη Σερβία.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς μπορεί να ήταν εκτός αποστολής στα περισσότερα παιχνίδι του NBA, αλλά πλέον έχει κερδίσει θέση στους Χόρνετς και δείχνει το πλούσιο ταλέντο του στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ένας Σέρβος δημοσιογράφος, ο Νεμάνια Ζόριτς, πόσταρε στο twitter πως ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά τον Βασίλιε Μίσιτς και μπορεί να προσφέρει πολλά λεφτά για να τον αποκτήσει.

«Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά την κατάσταση του Βασίλιε Μίσιτς στο ΝΒΑ και είναι έτοιμος να επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να επαναφέρει τον Σέρβο PG στην Ευρώπη. Εάν ο παίκτης βγει στην αγορά το επόμενο καλοκαίρι, η ελληνική δύναμη αναμένεται να του κάνει τεράστια προσφορά», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ο πρώην γκαρντ του Εργκίν Αταμάν στην Εφές έχει βρει θέση στο παρκέ από τότε που έγινε ανταλλαγή από τους Οκλαχόμα Θάντερ στους Σάρλοτ Χόρνετς. Ο 29χρονος Σέρβος άσος έχει υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με την ομάδα του NBA και στην... αναγέννηση τους στους Χόρνετς έχει μέσο όρο 10 πόντους και 6,5 ασίστ σε 23,5 λεπτά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags