Facebook Pixel Περίεργα τα... πράγματα με Χεζόνια στη Ρεάλ
Μπάσκετ
| 2024-02-19 18:58:00

Περίεργα τα... πράγματα με Χεζόνια στη Ρεάλ - "Τρελάθηκε" στον τελικό Κυπέλλου - Πολλά τα ερωτηματικά (vid)

Περίεργα τα... πράγματα με Χεζόνια στη Ρεάλ - "Τρελάθηκε" στον τελικό Κυπέλλου - Πολλά τα ερωτηματικά (vid)

Μεγάλη κουβέντα άνοιξε η συμπεριφορά του Κροάτη φόργουορντ της Βασίλισσας μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κάτι που έφερε και πάλι ερωτηματικά για το μέλλον του στην Μαδρίτη.

Μάριο Χεζόνια: Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας νικώντας με 96-85 τη Μπαρτσελόνα, όμως λίγο μετά τον τελικό σηκώθηκε μεγάλος ντόρος με τη συμπεριφορά του Κροάτη φόργουορντ, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις εφτάμισι λεπτά, σκοράροντας πάντως 12 πόντους, κάτι που φαίνεται ότι δεν πήρε με καλό... μάτι.

«Έφυγε από το γήπεδο πρώτος, με το που πήρε το τρόπαιο, την ώρα που οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν την επιτυχία τους. Και όταν μπήκε στα αποδυτήρια αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους», αναφέρεται στο διαδίκτυο με την ανάρτηση μάλιστα να συνοδεύεται με σχετικό βίντεο.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μάριο Χεζόνια τον τελευταίο καιρό δείχνει να μην απολαμβάνει την παρουσία του στη Ρεάλ, με τον ίδιο να έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στα social media, δημιουργώντας πολλές απορίες σε ανθρώπους που τον ξέρουν καλά, με τις φήμες σχετικά με το μέλλον του να είναι πολλές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένη" με την 4άρα η Μαρίνα: Περίμενε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη φυσούνα της Τούμπας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags