Ο Κέντρικ Ναν σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Basketnews, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην χώρα μας, εάν βέβαια έρθει βέβαια η κατάλληλη πρόταση!

Αρκετοί μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό έλεγαν πως ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε… αντίπαλο από την Ευρωλίγκα για την υπογραφή ενός νέο συμβολαίου με τον Αμερικανό σταρ, αλλά πως ο μόνος του… αντίπαλος θα ήταν η δίψα του παίκτη να επιστρέψει στην Αμερική και στο ΝΒΑ. Στην Λίγκα όπου για πολλούς… ανήκει!

Προφανώς η επιστροφή στο ΝΒΑ αποτελεί τεράστιο δέλεαρ για τον ίδιο, αλλά τα όσα βιώνει στην Ελλάδα δεν του περνούν απαρατήρητα. Το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν (το συνολικό κόστος της συγκεκριμένης μετακίνησης ξεπέρασε το 1.5 εκατ. ευρώ) και όλοι ευελπιστούν στο να συνεχίσει να αγωνίζεται με το «τριφύλλι».

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apexsports.gr τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει και νέος μνηστήρας από την Ευρώπη. Μια ομάδα που είναι ικανή υπό προϋποθέσεις να του δώσει… γη και ύδωρ! Διαβάστε περισσότερα στο apexsports.gr