Facebook Pixel Sportdog.gr | Επικός Μάντζαρης: ’’Ο Λεσόρ είναι ό,τι πρέπει για... WWE - Ο Σπανούλης θα πετύχαινε ως παλαιστής’’
Μπάσκετ
| 2024-02-26 23:54:00

Επικός Μάντζαρης: ’’Ο Λεσόρ είναι ό,τι πρέπει για... WWE - Ο Σπανούλης θα πετύχαινε ως παλαιστής’’

Sportdog Team
Επικός Μάντζαρης: ’’Ο Λεσόρ είναι ό,τι πρέπει για... WWE - Ο Σπανούλης θα πετύχαινε ως παλαιστής’’

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη, το WWE και έριξε... ατακάρες.

O Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στο thewrestlemaniac.com για την αγάπη του για το World Wrestling Entertainment, αποκαλύπτοντας τους αγαπημένους παλαιστές του. Παράλληλα, σχολίασε την κατάσταση στην Εθνική Ανδρών και το νέο ξεκίνημα με τον Βασίλη Σπανούλη στην άκρη του πάγκου, σχολιάζοντας την πορεία των αιωνίων στη Euroleague.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

- Βαγγέλη πρώτα πολλά θέλουμε να μας πεις πως είναι η ζωή στην Ιταλία;

«Τα πράγματα εδώ είναι τρομερά, ο κόσμος, η ζωή και το πως μου συμπεριφέρονται, όλα είναι τέλεια. Το μόνο που μου λείπει είναι η οικογένεια μου. Πάλι καλά όμως, έχω το σκύλο μου για παρέα».

- Πληροφορίες μας αναφέρουν πως είσαι φαν του WWE. Ισχύει;

«Είμαι μεγάλος φαν από τότε που το έδειχνε το TV Magic και πήγαινα δημοτικό. Μετά το έχασα λίγο αλλά με κόλλησε ξανά ο Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό».

- Από πότε παρακολουθείς;

«Βλέπω από τότε και πλέον κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και όποτε έχει μεγάλα events».

- Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παλαιστής;

«Δύσκολα να διαλέξω έναν. Σίγουρα παλιότερα είχε εκπληκτικές προσωπικότητες για να ταυτιστείς. Ένας από τους αγαπημένους μου είναι ο HBK. Τότε με Stone Cold, Goldberg, Rock, Triple H και Undertaker, ήταν χρυσή εποχή. Μετά μου άρεσε πολύ ο Eddie Guerrero αλλά δυστυχώς τον χάσαμε νωρίς. Μετά διαχρονικά οι John Cena και Brock Lesnar. Από τους καινούργιους θα έλεγα με διαφορά Seth Rollins».

- Έχεις παρακολουθήσει κάποιο event από κοντά;

«Δυστυχώς δεν έχω δει κάποιο event από κοντά, όμως έχω δει ότι θα έχει την 1η Μαΐου στη Ρώμη. Αν με βγάζει το πρόγραμμα θα πάω σίγουρα».

- Αν έμπαινες εσύ σε ένα ρινγκ, ποιον θα ήθελες για αντίπαλο;

«Αν έμπαινα στο ρινγκ θα ήθελα σίγουρα τον Roman Reigns διότι πιστεύω ότι θα πρέπει να χάσει κάποια στιγμή και νομίζω πως ήρθε η ώρα του».

- Ποιους παίκτες φαντάζεσαι πως θα είχαν επιτυχία μέσα στο ρινγκ και αντίστοιχα ποιοι παλαιστές θα έκαναν καριέρα στο μπάσκετ;

«Kill Bill σίγουρα διότι πιο focus από τον Βασίλη δεν έχω δει για να πετύχει τους στόχους του. Επίσης ο Λεσόρ είναι ό,τι πρέπει για WWE σίγουρα, όπως και ο Γιαμπουσέλε. Ο Rock θα έκανε σίγουρα μεγάλη καριέρα στο μπάσκετ, είναι γεννημένος σταρ σε ό,τι κι αν κάνει και ο Stone Cold πιστεύω διότι έχει τσαμπουκά».

- Φυσικά και δεν θα γλιτώσεις τις μπασκετικές ερωτήσεις! Θεωρείς πως ο επίλογος της καριέρας σου θα γραφτεί στην Ιταλία ή θες να κρεμάσεις στην Ελλάδα τα παπούτσια σου;

«Προς το παρόν σκέφτομαι να ανέβουμε κατηγορία και να μείνω εδώ και του χρόνου. Το μακρινό μέλλον δεν το σκέφτομαι ακόμη. Αλλά τώρα στο μυαλό μου έχω σίγουρα να μείνω εδώ όσο πιο πολλά χρόνια μπορέσω διότι πραγματικά το απολαμβάνω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις στη Euroleague - "Χοντρό" παιχνίδι με 75 εκατομμύρια ευρώ - Πόσα θα πάρουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός

- Παρακολουθώντας το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα, μπορείς να κάνεις κάποια πρόβλεψη; Τι αίσθηση έχεις;

«Σίγουρα οι ελληνικοί τελικοί θα έχουν πολύ ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει πολύ και ο Ολυμπιακός είναι ομάδα χρόνων και έχει βάσεις και φιλοσοφία λόγω Μπαρτζώκα. Στη Euroleague πιστεύω πως και οι δυο θα βρίσκονται εξάδα και μια εκ των δυο στο F4».

- Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο καταλληλότερος για τον πάγκο της εθνικής μας;

«Πιστεύω είναι με διαφορά ο πιο κατάλληλος διότι ξέρει τι σημαίνει Εθνική Ελλάδος καλύτερα από την καθένα και επειδή έχει την προσωπικότητα να περάσει τη νοοτροπία του νικητή στους παίκτες»

- Τι άλλο σου λείπει από την Ελλάδα;

«Πέρα από την οικογένεια μου και κυρίως την κόρη μου που ανέφερα και πιο πριν, μου λείπει πάρα πολύ το ελληνικό πιτόγυρο και το σινεμά. Εδώ δυστυχώς είναι όλα στα ιταλικά και δεν έχουν υποτίτλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags