Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διπλό "χτύπημα" Μπαρτζώκα από Μονακό - Τζέιμς μαζί με 4αρι
Μπάσκετ
| 2024-02-27 10:00:00

Διπλό "χτύπημα" Μπαρτζώκα από Μονακό - Τζέιμς μαζί με 4αρι - Κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού θέλει ο Ζοτς!

του Παναγιώτη Νικολάου

Στο στόχαστρο της Παρτιζάν παίκτης-έκπληξη από το ΣΕΦ! Οι Πειραιώτες παρακολουθούν τις εξελίξεις στη γαλλική ομάδα, τη στιγμή που ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια και για τους δικούς τους παίκτες...

Μπασκετικό ενδιαφέρον υπάρχει και αυτή την εβδομάδα στο προσκήνιο, που να αφορά τους "αιώνιους", καθώς τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλοι αθλητικοί οργανισμοί και σπάνια σταματούν να έχουν ρεπορτάζ με ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε αναλυτικά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Το τελευταίο διάστημα η ομάδα δεν παίζει καλά, υπάρχει και μια καταπόνηση, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια κάποια μουρμούρα. Ο Αταμάν έχει βγει μπροστά, έχει αναλάβει την ευθύνη για άσχημα αποτελέσματα και εμφανίσεις, κι αυτό είναι κάτι που του έχει πιστωθεί. Από την άλλη πλευρά, όμως, το κλειστό ροτέισον που κρατάει έχει φέρει μια κάποια αποστασιοποίηση από ορισμένους παίκτες. Που θεωρούν ότι κατά περιόδους θα μπορούσαν να προσφέρουν λύσεις, αλλά ο προπονητής επιμένει σε επιλογές που αφενός δεν θα βρίσκονται πάντα σε καλή μέρα, αφετέρου στο σύγχρονο μπάσκετ δεν γίνεται να έχουν 32-33+ λεπτά χρόνο συμμετοχής σε κάποια ματς. Προφανώς αναφερόμαστε σε παίκτες της second unit.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπορεί το όνομα του Μάικ Τζέιμς να έχει εμπλακεί πολλάκις με τους Πειραιώτες, αλλά με 2,5+ εκατ. ευρώ που θέλει για κάθε χρόνο συμβολαίου, ειδικά ένας παίκτης που είναι τόσο άναρχος στο στιλ μπάσκετ που παίζει ο εκάστοτε προπονητής του (πολύ περισσότερο ο Μπαρτζώκας!), δεν είναι και τόσο εύκολο να έρθει. Από την άλλη πλευρα, όμως, ο Μάικ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης τής Μονακό που μένει χωρίς συμβόλαιο το προσεχές καλοκαίρι. Ο Τζαρόν Μπλόσομγκέιμ είναι, επίσης, μια περίπτωσηπου μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στη θεση 3, αλλά και σε κοντά σχήματα στη θέση 4, που δεν περνάει απαρατήρητος από τον Μπαρτζώκα. Ειδικα από τη στιγμή που οι Πειραιώτες θα φέρουν παίκτη για να δίνει βοήθειες στον Παπανικολάου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/2: Μπορεί ο Πίτερς να ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί το ίδιο και με τον Κάνααν. Δεν λίγοι εκεί που υποστηρίζουν ότι πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι, παρά να συνεχίσει. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι Ερυθρόλευκοι θα καταθέσουν πρόταση take it or leave it το προσεχές καλοκαίρι. Με τις Μακάμπι, Βίρτους Μπολόνια και Εφές να ενδιαφέρονται, δεν αποκλείεται τελικά να φύγει Κάαναν. Πολύ περισσότερο αν στο κόλπο βρεθεί και η Παρτιζάν, του Ομπράντοβιτς, που ακούγεται ότι έχει μαρκάρει την περίπτωσή του...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο "hot" όνομα στην Ελλάδα ο Τολιόπουλος - Γιατί δεν παίζει σε ΠΑΟ ή Ολυμπιακό - Ώρα αποφάσεων! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags