Facebook Pixel Εξελίξεις... φωτιά για το μέλλον του Ποκουσέφκσι - "Μάχη" αιωνίων
Μπάσκετ
| 2024-02-27 11:52:00

Εξελίξεις... φωτιά για το μέλλον του Ποκουσέφκσι - "Μάχη" αιωνίων για να τον αποκτήσουν

Sportdog Team
Εξελίξεις... φωτιά για το μέλλον του Ποκουσέφκσι - "Μάχη" αιωνίων για να τον αποκτήσουν

Χωρίς ομάδα είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μετά την απόφαση των Θάντερ να τον αφήσουν ελεύθερο και ρεπορτάζ αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη.

Αλεξέι Ποκουσέφκσι: Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, που έμεινε ελεύθερος από τους Θάντερ και τον ίδιο να αναζητά αρχικά ομάδα στο ΝΒΑ, όμως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αν δεν βρει πρόταση που τον ικανοποιεί θα σκεφτόταν την επιστροφή του στην Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα ρεπορτάζ του Ματέο Αντρεάνι σημειώνει ότι ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ περίπου πριν μια βδομάδα, περιμένει πρόταση από άλλη ομάδα της λίγκας, έτσι ώστε να συνεχίσει στις ΗΠΑ, όμως δεν τη βρει τότε Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να κινηθούν για να τον φέρουν πίσω στην Ευρώπη, με τον Σέρβο πάντως να μην έχει ικαίωμα συμμετοχής στη φετινή Euroleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο "hot" όνομα στην Ελλάδα ο Τολιόπουλος - Γιατί δεν παίζει σε ΠΑΟ ή Ολυμπιακό - Ώρα αποφάσεων! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags