Facebook Pixel Sportdog.gr | O Vegan παίκτης της Euroleague που κατοχύρωσε μια φορητή ψησταριά hot dog (BINTEO)
Μπάσκετ
| 2024-02-28 18:30:00

O Vegan παίκτης της Euroleague που κατοχύρωσε μια φορητή ψησταριά hot dog (BINTEO)

Του Γιώργου Βροντάκη

Εκτός από το να πετυχαίνει καλάθια, ο Νάιτζελ Χάγιες - Ντέιβιτς εφηύρε και κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια φορητή ψησταριά χοτ ντογκ.

Δημιουργικός εντός και εκτός γηπέδου ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσέ. Εφηύρε, κατοχύρωσε και βλέπει μια φορητή ψησταριά hot dog!

Ο Χάγιες Ντέιβιτς είναι μια από τις σπουδαίες προσωπικότητες της EuroLeague και αποκάλυψε πως εμπνευσμένος από τη μητέρα του και την ικανότητά της να ψήνει υπέροχα χοτ ντογκ, ο Αμερικανός άσος είχε μια ιδέα για έναν φορητό δίσκο ψησίματος από χυτοσίδηρο που μαγειρεύει χοτ ντογκ και ψωμάκια τοστ, όλα σε ένα.

«Η μαμά μου πάντα τοστάριζε τα ψωμάκια για χοτ-ντογκ στο τηγάνι και θα ήταν ό,τι καλύτερο έχει γίνει ποτέ. Θυμάμαι όταν μεγάλωνα, η μαμά μου πάντα τοστάριζε τα ψωμάκια για χοτ-ντογκ στο τηγάνι και θα ήταν το καλύτερο πράγμα που υπήρχε ποτέ. Ήταν ένα ωραίο τραγανό και είχε πολύ ωραία γεύση. Έτσι προσπαθούσα να καταλάβω πώς θα μπορούσα να το κάνω ότι επειδή θυμάμαι όταν το έκανε, τα ψωμάκια πάντα ξεχώριζαν. Και μετά κατέληξα να έρθω σε επαφή με τους σωστούς ανθρώπους, ξεκινώντας από τον οικονομικό μου σύμβουλο. Ο Τζάστιν με σύστησε σε μερικά άτομα και μετά κατέληξα να συναντηθώ με τον Ντέρεκ για την κατοχύρωση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο δίσκο harana. Και κατέληξα να συναντήσω τον Ροντρίγκο, του οποίου Η εταιρεία με βοήθησε να πάρω την ιδέα από εδώ και δημιούργησα κάτι».

Το πιο απίστευτο είναι ότι ο Χάγιες - Ντέιβις δεν θα δοκιμάσει ποτέ αυτά τα χοτ ντογκ, καθώς είναι vegan από τότε που έγινε επαγγελματίας παίκτης.

"Αυτό είναι το πιο αστείο μέρος, έτσι δεν είναι; Δεν είναι υπέροχο; Ξέρω, ξέρω, αυτό είναι το τόσο ειρωνικό με αυτό, είναι ότι ένας βίγκαν φτιάχνει μια μηχανή ψησίματος χοτ ντογκ, και αυτό είναι μια χαρά, γιατί όλα μου φίλοι, οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι vegan. Έτσι σκέφτομαι πραγματικά όλους τους άλλους», είπε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags