Facebook Pixel Sportdog.gr | Πώς σταματάς τη Ρεάλ Μαδρίτης; Ιδού η απάντηση... (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-02-29 07:14:00

Πώς σταματάς τη Ρεάλ Μαδρίτης; Ιδού η απάντηση... (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Η «Βασίλισσα» έχει μόλις τέσσερις ήττες στην Euroleague και τώρα ο Παναθηναϊκός πάει να την αντιμετωπίσει στη Μαδρίτη.

Η Ρεάλ είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκα έχοντας ρεκόρ 22-4 και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Ο Εργκίν Αταμάν καταστρώνει τα πλάνα του για να φύγει νικητής από το κάστρο της Ρεάλ, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς μέχρι τώρα. Η ομάδα του Τσους Ματέο έχει κάνει τις τέσσερις ήττες της μακριά από την Ισπανία και συγκεκριμένα σε Τουρκία (Φενέρμπαχτσέ), Γαλλία (Μονακό) και Ιταλία (Αρμάνι Μιλάνο) και η τέταρτη ήταν στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα.

Πάνω από 80 πόντους

Για να νικήσει κάποιος σύλλογος της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως έχει αποδειχθεί φέτος στη διοργάνωση, πρέπει να πετύχει πάνω από 80 πόντους με την Αρμάνι να έχει 81, η Μπαρτσελόνα 83, η Μονακό 98 και η Φενέρμπαχτσέ 100.

Επίσης, εκτός από το ματς στην Κωνσταντινούπολη η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε κάτω από 80 πόντους στην επίθεση και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παίξει πάρα πολύ καλή άμυνα για να καταφέρει κάτι τέτοιο.

Σε χαμηλά επίπεδα Καμπάτσο και Τάβαρες

Κοινό σημείο στα τρία από τα τέσσερα ματς που έχασε η «Βασίλισσα» ήταν πως κυμάνθηκαν σε πολύ χαμηλά επίπεδο ο Φακούντο Καμπάτσο και ο Τάβαρες. Οι δύο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μονοψήφιοι, εκτός από το παιχνίδι με τη Φενέρ που ο Αργεντινός γκαρντ σημείωσε 33 πόντους, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ομάδα του από την ήττα.

Αν ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού παρακολουθήσει αυτά τα τέσσερα ματς θα μπορέσει να βρει τρόπους για να μπορέσει να έχει ελπίδες νίκης στη WiZink Center. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags