Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βόμβα" ανταλλαγής Χεζόνια-Χουάντσο βλέπει η "Marca"
Μπάσκετ
| 2024-02-29 11:25:00

"Βόμβα" ανταλλαγής Χεζόνια-Χουάντσο βλέπει η Marca - Μόνο έτσι θα πήγαινε Ρεάλ ο Ισπανός! (pic-vid)

Sportdog Team

Νέα δεδομένα για τον Μάριο Χεζόνια και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ρίχνει στο τραπέζι το ισπανικό Μέσο. Τα σενάρια ανταλλαγής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-Ρεάλ.

Σε σενάριο ανταλλαγής των Μάριο Χεζόνια και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα, αναφέρεται σήμερα η Marca, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων για την Euroleague (21:45).

Το "φλερτ" των Πράσινων με τον Χεζόνια εξελίσσεται σε σίριαλ, καθώς αμφότερες οι πλευρές... λατρεύουν η μία την άλλη, με τον Κροάτη φόργουορντ να έχει εκδηλώσει ουκ ολίγες φορές την αγάπη του για το Τριφύλλι, αλλά να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι μέλλει γενέσθαι για το μέλλον του.

Το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, η "βασίλισσα" θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της, όμως υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο παίκτης έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στην Αθήνα, χωρίς βέβαια να υφίσταται κάποια συμφωνία ή κάτι επίσημο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca, οι Μαδριλένοι εξετάζουν εναλλακτικές αν αποχωρήσει ο Χεζόνια, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να είναι ένα από τα ονόματα που φέρεται να τους απασχολούν. Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει όχι μόνο οι Πράσινοι να "λύσουν" το συμβόλαιο του Ισπανού (έχει έναν χρόνο ακόμα), αλλά και ο ίδιος ο Χουάντσο να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του (αμείβεται περί τα 2,2 εκατ. ευρώ στο Τριφύλλι), προκειμένου να ασχοληθεί μαζί του η Ρεάλ.

"Η υποθετική αποχώρηση του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό θα ανάγκαζε τη Ρεάλ να ψάξει για αντικαταστάτη. Η επιστροφή του Ουσμάν Γκαρούμπα θα ήταν η αγαπημένη επιλογή σε αυτή την περίπτωση, αλλά η προτεραιότητα του διεθνή πάουερ φόργουορντ είναι να βελτιώσει τις επιλογές του για να συνεχίσει στο NBA. Μια άλλη εναλλακτική θα ήταν ο Χουάντσο, ο οποίος έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιό με τους Πράσινους. Όμως, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να του ανοίξει την πόρτα της εξόδου, ειδικά αν καταφέρει να υπογράψει τον Χεζόνια", αναφέρει χαρακτηριστικά η Marca για τον Χουάντσο και συμπληρώνει:

"Για να γίνει όμως αυτό, ο Ισπανός θα έπρεπε να μειώσει κάπως τις απολαβές του, αφού στον Παναθηναϊκό κερδίζει περίπου 2,2 εκατομμύρια ετησίως. Είναι δύσκολο για τη Ρεάλ, η οποία επίσης σκοπεύει να ανανεώσει τους Ταβάρες και Πουαριέ, που δεν έχουν συμβόλαιο, να φτάσει σε αυτά τα νούμερα".

Τέλος, οι Ισπανοί αναφέρουν για τον Χουάντσο: "Ο 28χρονος φόργουορντ από τη Μαδρίτη δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην ελληνική ομάδα, όπου έχει μέσο όρο 4,2 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ και PIR 6,3 σε τα 19 παιχνίδια της Euroleague που έχει παίξει, σε 17:20 λεπτά ανά αγώνα. Και σε 11 αγώνες στο ελληνικό Πρωτάθλημα ο μέσος όρος του είναι 9,3+6,3+0,9".

​***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συναγερμός" στον ΠΑΟ - Ο Ομπράντοβιτς αλλάζει ξαφνικά τα δεδομένα για Χεζόνια - Επιστρέφει ο Ποκουσέφσκι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags