Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός παρά τις τέσσερις σημαντικές απουσίες (Γκος, Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζάκη, Μιλουτίνοφ) μπορεί να φύγει νικητής στη δύσκολη αποψινή αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας (20:00) εξέφρασε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πολύ δύσκολο το αποψινό παιχνίδι. Είναι ένα από τα τελευταία χαρτιά της Ζαλγκίρις για να μείνει σε επαφή με τα play-in. Η διακοπή μπορεί να κόψει κάπως τη φόρα που έχει, αλλά η απουσία τριών γκαρντ, πέραν του Μιλουτίνοφ, είναι μεγάλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό. Αν καταφέρει να κερδίσει και πάει στο 16-11, μετά θα έχει δύο ματς στο ΣΕΦ με Βίρτους και Παναθηναϊκό, που αν τα πάρει θα σιγουρέψει θέση στην εξάδα και θα έχει καλές πιθανότητες για πλεονέκτημα έδρας», ανέφερε.

«Θα δούμε σίγουρα 35 λεπτά τον Γουόκαπ, αλλά είναι αναγκαίο να δώσει βοήθειες ο Λούντζης και φυσικά να βοηθήσουν στα γκαρντ ο Κάνααν και ο ΜακΚίσικ. Από την άλλη, βέβαια, ο Ολυμπιακός υπερέχει στους ψηλούς και αν δεν παίξει κι ο Μπιρούτις που είναι αμφίβολος, θα έχει μεγάλο πρόβλημα σε κορμιά η Ζαλγκίρις. Ο Ολυμπιακός, πάντως, παρά τα προβλήματα έχει την ποιότητα και την εμπειρία να το πάρει το ματς», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με Φουρνιέ… νέος Χεζόνια - Ανατροπή με Ταβάρες στον ΠΑΟ - Μεγάλη πρόταση για Καλάθη!