Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Γι’ αυτό πήρε τόσα χρήματα ο Σλούκας - Σεμιναριακός Αταμάν"
Μπάσκετ
| 2024-03-01 18:04:00

"Γι’ αυτό πήρε τόσα χρήματα ο Σλούκας - Σεμιναριακός Αταμάν, η μεγάλη αλλαγή - Απαντήσεις Μπαλτσερόφσκι"!

του Γιώργου Κτενά

Η επιστροφή στην κορυφή και το... ΟΑΚΑ της Μαδρίτης. Πώς κατάφεραν οι Πράσινοι να πάρουν το τεράστιο διπλό στη Ρεάλ, η εμφάνιση των Σλούκα και Λεσόρ και τι έκανε ο Τούρκος προπονητής

Σπουδαία νίκη, τόσο για τη βαθμολογία τής Euroleague όσο, φυσικά, και για το πρεστίζ ήταν αυτή που πήρε ο Παναθηναϊκός εναντίον τής Ρεάλ Μαδρίτης, στην έδρα της, και παραλίγο μάλιστα να πετύχει 100 πόντους.

Οι Πράσινοι έδειξαν στόφα ομάδας που έχει βλέψεις στη διοργάνωση, μπορεί να διατηρήσει την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια και, φυσικά, δείχνει ότι μπορεί να πάρει ένα από τα 4 εισιτήρια του Final 4.

Παίκτες όπως ο Σλούκας και ο Λεσόρ επιβεβαίωσαν γιατί είχε γίνει τόσος ντόρος το περασμένο καλοκαίρι με την απόκτησή τους, ενώ ο Κέντρικ Ναν πέρα από τους πόντους που έτυχε έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει με ευκολία και για τους υπόλοιπους.

Το sportdog επικοινώνησε με τη Βαρβάρα Φανίδη, δημοσιογράφο που γνωρίζει καλά το ρεπορτάζ τού  Τριφυλλιού και παρακολουθεί στενά την ομάδα, προκειμένου να σχολιάσει το παιχνίδι στη Μαδρίτη και τις προεκτάσεις του.

"Έτσι θα επιστρεψει στην κορυφή της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός - Μαέστρος ο Σλούκας"

"Να πούμε ότι είναι πολύ καλή ένδειξη για το F4 αυτή η νίκη, αλλά έχει ακόμα τις δύσκολες αποστολές με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, το Βελιγράδι, το Μόναχο και θα πρέπει να προσπαθήσει με την ιδια και πειστική εμφάνιση αν θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης", ανεφερε αρχικά η καλή συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο Σλούκας επέστρεψε δυναμικά μετά τον τραυματισμό και μπορεί να ηγηθεί στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Πραγματικός αρχηγός εντός του παρκέ και μαέστρος στην οργάνωση του ματς. Ακούστηκαν πολλά το περασμένο καλοκαίρι, ότι παίρνει πολλά χρήματα για την ηλικία του κ.λπ., αλλά ο Παναθηναϊκός αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι την εμπειρία και την καλή οργάνωση που κάνει στο ματς".

"Κατάπιε Ταβάρες-Πουαριέ ο Λεσόρ - Ανάσες από τον Γκριγκόνις - Αυτό έδειξε ο Ναν"

Πώς σχολιάζεις την εμφάνιση του Λεσόρ;

"Ο Λεσόρ κατάφερε να καταπιεί τον Ταβάρες και τον Πουαριέ, είναι ίσως ο καλύτερος σέντερ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, παίζοντας συνολικά 29 λεπτά. Ο Μπαλτσερόφσκι έδωσε τις ανάσες και στο τελικό φίνις βοήθησε τα μέγιστα ο Λεσόρ. Έδωσε και πολλές ασίστ. Πήρε ποιοτική ξεκούραση και σε συνδυασμό με τα μεγάλα σουτ του Γκριγκόνις, είχε ανάσες στις δύσκολες άμυνες στο τέλος".

Ο Ναν;

"Ο Ναν αυτή τη στιγμή έδειξε ότι είναι και δημιουργός πλην εκτελεστής - Οι 7 ασίστ, που αποτελούν προσωπικό ρεκόρ φέτος, δείχνει ότι μπορεί να κάνει την έξτρα πάσα".

"Σεμιναριακός Αταμάν - 9 παίκτες στο ροτέισον - Στην εξίσωση και ο Μπαλτσερόφσκι"

Αταμάν;

"Ο Αταμάν έκανε σεμιναριακό κοουτσάρισμα, έκανε ροτέισον με Χουάντσο, Παπαπέτρου και Μπαλτσερόφσι. Σκόραραν, έβγαλαν άμυνες, εδωσε ενέργεια από τον πάγκο. Έδειξαν ότι άνοιξε το ροτέισον από τους 6+1 μπορεί πλέον να υπολογίζει τουλάχιστον 9 παίκτες".

Ξεχώρισες άλλον;

"Ο Μπαλτσερόσφκι μπορεί να να έπαιξε λίγα λεπτά, αλλά έδειξε ότι μπορεί να μπαίνει στην εξίσωση του ροτέισον. Να πούμε και για τους 500 φίλους τής ομάδας που έδωσαν βροντερό παρων και βοήθησαν στη νίκη, καθώς μετέτρεψαν το τεράστιο γήπεδο και έμοιαζε πολύ με το ΟΑΚΑ".
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Βόμβα με Φουρνιέ… νέος Χεζόνια - Ανατροπή με Ταβάρες στον ΠΑΟ - Μεγάλη πρόταση για Καλάθη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags