Δεν ήταν ένα απλό διπλό. Ήταν ένα από τα αποτελέσματα που στο μπάσκετ τα αποτελούν… statement. Μία δήλωση για το μέλλον, δηλαδή.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 11 χρόνια, παίζοντας μπάσκετ άλλης εποχής, εκείνη που διεκδικούσε και κέρδιζε τρόπαια Euroleague.

Ήταν μία μεγάλη νίκη που ήρθε με δημιουργικό μπάσκετ και όχι με… κλεφτοπόλεμο, το μαρτυρούν άλλωστε οι 97 πόντοι του τριφυλλιού.

Μία νίκη που βασίστηκε στο πλάνο, το άριστο διάβασμα των αντιπάλων, την μαεστρική καθοδήγηση στην περιφέρεια από Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν και την απόλυτα κυριαρχική εμφάνιση του Ματίας Λεσόρ κάτω από τις δύο ρακέτες.

Ντέρμπι αποδείξεων

Με αυτή την νίκη, το τριφύλλι μπορεί να κάνει ρεαλιστικά όνειρα ακόμα και για την δεύτερη θέση, η οποία περνάει από το… ΣΕΦ.

Το ντέρμπι της 14ης Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μπορεί να μην κρίνει τίποτα, αλλά ταυτόχρονα… κρίνει πολλά. Διότι από την εξέλιξη του, μπορούν να επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό τα ζευγάρια των πλέι-οφ, όπως και το πλεονέκτημα έδρας.

Μπορεί να απέχουμε δύο εβδομάδες ακόμα από το μεγάλο ντέρμπι, όμως οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν τόσα πολλά στοιχεία στην διάθεση τους, που μπορούν να βγάλουν άφοβα αποδόσεις από τώρα.

Άλλωστε, οι δύο ομάδες έχουν ήδη αγωνιστεί 5 φορές φέτος ως αντίπαλοι (3-2 ο Ολυμπιακός στις νίκες), γνωρίζονται απ’ έξω και ανακατωτά, ενώ ο παράγοντας έδρα παίζει πάντα τον ρόλο του.

Οι μπουκ ποντάρουν στην έδρα

Κάπως έτσι, οι αρχικές αποδόσεις που κυκλοφορούν δείχνουν ότι το διπλό του Παναθηναϊκού στην Μαδρίτη, δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο στον τρόπο που βλέπουν το ντέρμπι οι μπουκ.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να δίνεται ως μεγάλο φαβορί και οι πράσινοι ως αουτσάιντερ, παρότι φέτος έχει κερδίσει στην μοναδική του επίσκεψη στο συγκεκριμένο γήπεδο, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Υπό αυτό το πρίσμα, το διπλό της ομάδας του Εργκίν Αταμάν πληρώνει το εντυπωσιακό 2,50, με τους κόκκινους να δίνουν κάτι παραπάνω από 1,50, ενώ για όσους παίζουν με χάντικαπ, αυτό οριοθετείται σε πρώτη φάση στους 4,5 πόντους.

Πηγή: outsidersbet.gr